JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Apple esitteli uuden version iOS-käyttöjärjestelmästään vasta kuukausi sitten, mutta nyt jo yli puolet kaikista iPhone-puhelimista on päivitetty tuoreimpaan versioon. Reilut 39 prosenttia ajaa vielä iOS 10:llä ja 6,3 prosentti iPhone-käyttäjistä ei ole päivittänyt laitettaan ainakaan reiluun vuoteen.

Analyytikkotalo Mixpanelin raportoimat luvut ovat Applen kannalta tietysti erittäin hyvät, jos vertaa Android-leiriin, jossa moni käyttää edelleen jopa 4-polven verisoita käyttöjärjestelmästä. Tämä tekee laitteista paljon haavoittuvaisempia ja alttiimpia erilaisia haittaohjelmille.

Toisaalta iOS 11:ä on lanseerauksen jälkeen moitittu kaikkien aikojen bugisimmaksi iOS-versioksi. Käyttäjät ovat raportoineet laitteiden jmähtävän, jumiutuvan ja tehonkulutuksen kasvaneen niin, ettei akku riitä lähellekään luvattuja arvoja.

Apple kehittää jo tiiviisti iOS 11.1:stä, josta toivotaan apua monien raportoimiin ongelmiin.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template