JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Jos jollekin taidolle on nyt kysyntää, se on ilman muuta linux-osaaminen. Ja nyt pääsee ammattilaisuran alkuun erittäin halvalla. TNW eli TheNextWeb tarjoaa verkkokursseja, joista voi maksaa haluamansa summan.

TNW tarjoaa neljän kurssin sarjaa. Liikkeelle voi lähteä Javascript-ohjelmoinnista, mutta kun maksaa ilmoittautuneiden maksaman keskihinnan, pääsee nauttimaan kaikista neljästä kurssista. Tällä hetkellä kokonaisuus irtoaa alle 10 dollarilla. Melkoinen ryöstö, kun kurssien normaalihinta on lähes 1200 dollaria.

Javascriptin jälkeen pakettiin kuuluu linuxin perusteet, joissa käydään läpi linuxin asennus ja tiedostojärjestelmä. Tämän jälkeen on vuorossa linuxin järjestelmähallinnan kurssi, jossa ohjelmointia viedään pidemmälle. Kurssin myötä saa Red Hat Linux System Administrator -pätevyyden.

Lopuksi saa vielä opiskella kurssin, jossa käydään läpi kaikkien käyttöjärjestelmien perusteet.

Mikäli kiinnostuit, lisätietoa löytyy TNW:n sivuilta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template