JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Jos jollekin taidolle on nyt kysyntää, se on ilman muuta linux-osaaminen. Ja nyt pääsee ammattilaisuran alkuun erittäin halvalla. TNW eli TheNextWeb tarjoaa verkkokursseja, joista voi maksaa haluamansa summan.

TNW tarjoaa neljän kurssin sarjaa. Liikkeelle voi lähteä Javascript-ohjelmoinnista, mutta kun maksaa ilmoittautuneiden maksaman keskihinnan, pääsee nauttimaan kaikista neljästä kurssista. Tällä hetkellä kokonaisuus irtoaa alle 10 dollarilla. Melkoinen ryöstö, kun kurssien normaalihinta on lähes 1200 dollaria.

Javascriptin jälkeen pakettiin kuuluu linuxin perusteet, joissa käydään läpi linuxin asennus ja tiedostojärjestelmä. Tämän jälkeen on vuorossa linuxin järjestelmähallinnan kurssi, jossa ohjelmointia viedään pidemmälle. Kurssin myötä saa Red Hat Linux System Administrator -pätevyyden.

Lopuksi saa vielä opiskella kurssin, jossa käydään läpi kaikkien käyttöjärjestelmien perusteet.

Mikäli kiinnostuit, lisätietoa löytyy TNW:n sivuilta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template