JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Jos jollekin taidolle on nyt kysyntää, se on ilman muuta linux-osaaminen. Ja nyt pääsee ammattilaisuran alkuun erittäin halvalla. TNW eli TheNextWeb tarjoaa verkkokursseja, joista voi maksaa haluamansa summan.

TNW tarjoaa neljän kurssin sarjaa. Liikkeelle voi lähteä Javascript-ohjelmoinnista, mutta kun maksaa ilmoittautuneiden maksaman keskihinnan, pääsee nauttimaan kaikista neljästä kurssista. Tällä hetkellä kokonaisuus irtoaa alle 10 dollarilla. Melkoinen ryöstö, kun kurssien normaalihinta on lähes 1200 dollaria.

Javascriptin jälkeen pakettiin kuuluu linuxin perusteet, joissa käydään läpi linuxin asennus ja tiedostojärjestelmä. Tämän jälkeen on vuorossa linuxin järjestelmähallinnan kurssi, jossa ohjelmointia viedään pidemmälle. Kurssin myötä saa Red Hat Linux System Administrator -pätevyyden.

Lopuksi saa vielä opiskella kurssin, jossa käydään läpi kaikkien käyttöjärjestelmien perusteet.

Mikäli kiinnostuit, lisätietoa löytyy TNW:n sivuilta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template