JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Jos jollekin taidolle on nyt kysyntää, se on ilman muuta linux-osaaminen. Ja nyt pääsee ammattilaisuran alkuun erittäin halvalla. TNW eli TheNextWeb tarjoaa verkkokursseja, joista voi maksaa haluamansa summan.

TNW tarjoaa neljän kurssin sarjaa. Liikkeelle voi lähteä Javascript-ohjelmoinnista, mutta kun maksaa ilmoittautuneiden maksaman keskihinnan, pääsee nauttimaan kaikista neljästä kurssista. Tällä hetkellä kokonaisuus irtoaa alle 10 dollarilla. Melkoinen ryöstö, kun kurssien normaalihinta on lähes 1200 dollaria.

Javascriptin jälkeen pakettiin kuuluu linuxin perusteet, joissa käydään läpi linuxin asennus ja tiedostojärjestelmä. Tämän jälkeen on vuorossa linuxin järjestelmähallinnan kurssi, jossa ohjelmointia viedään pidemmälle. Kurssin myötä saa Red Hat Linux System Administrator -pätevyyden.

Lopuksi saa vielä opiskella kurssin, jossa käydään läpi kaikkien käyttöjärjestelmien perusteet.

Mikäli kiinnostuit, lisätietoa löytyy TNW:n sivuilta.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template