JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Ensimmäinen iPhone esiteltiin vuonna 2007. Sen jälkeisenä kymmenen vuoden aikana laitteen suorituskyky on kasvanut 120-kertaiseksi. Elektroniikan kehitys on ollut todella nopeaa.

Samaan aikaan Apple on onnistunut hiljalleen kasvattamaan älypuhelimensa toiminta-aikaa yhdellä latauksella. Tämä on erittäin kova saavutus, kun ottaa huomioon, että akun kapasiteetti kasvoi ensimmäisestä iPhonesta iPhone 7:een keskimäärin neljä prosenttia jopa laitepolvessa.

Ensimmäisessä iPhonessa oli 1400 milliampeeritunnin akku. iPhone 4S:ssä akku kasvoi 1430 mAh:een, iPhone 6:ssa 1810 mAh:een ja Viime vuonna iPhone 7:ssa 1960 milliampeerituntiin.

Uusimmassa iPhone X:ssä akku 2716 milliampeeritunnin kokoinen. Monissa muissa malleissa akun kapasiteetti on kuitenkin merkittävästi suurempi. Esimerkiksi Huawein Mate 10 Pro -laitteessa 4000 milliampeerituntia.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template