JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yleiselektroniikan edustukset ovat laajentuneet lämpökameroita valmistavan Workswellin tuotteilla. Sen valikoimista löytyy erilaisia lämpökameroita teollisuuteen. Lisäksi YE:n kautta voi nyt hankkia drone-robottilennokin, johon on kiinnitetty lämpökamera.

Yläilmoissa kulkevalle lämpökameralle löytyy monia sovelluksia. Sen avulla voidaan löytää ihmisiä tai eläimiä maastosta, tarkastella rakennusten lämpötiiviyttä, sekä tutkia erilaisia vuotoja vaarallisissakin kohteissa.

Wiris-infrapunakameroista YE tarjoaa kahta eri mallia, joiden kameran resoluutiot ovat 336 x 256 ja 640 x 512 pikseliä. Workswell Wiris yhdistää lämpökameran, digitaalisen kameran sekä prosessoriyksikön, jolla on mahdollista tallentaa radiometristä dataa ja lähettää sitä HDMI-ulostulolla, ja tämä kaikki erittäin kompaktissa koossa.

Wiris on sikäli vallankumouksellinen tuote, että sitä voidaan kontrolloida reaaliaikaisesti RC-radiolähettimen kautta. Vain yhden napin avulla voi tallentaa täysin radiometristä dataa (kuvat, videot), muuttaa lämpökameran lämpötila-asetuksia, mittausasetuksia (emissiivisyys, lämpötilan heijastukset) sekä säätää lämpötilahälytyksiä.

Yleiselektroniikan kautta saat tilattua WIRIS lämpökameran sekä Dronen (valmistaja DJI). Wiris-lämpökameroista drone-lennokeissa löytyy lisätietoa Workswellin Youtube-videosta.

Lisätietoa Workswellin tuotteista löytyy YE:n verkkosivuilta.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template