JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Yleiselektroniikan edustukset ovat laajentuneet lämpökameroita valmistavan Workswellin tuotteilla. Sen valikoimista löytyy erilaisia lämpökameroita teollisuuteen. Lisäksi YE:n kautta voi nyt hankkia drone-robottilennokin, johon on kiinnitetty lämpökamera.

Yläilmoissa kulkevalle lämpökameralle löytyy monia sovelluksia. Sen avulla voidaan löytää ihmisiä tai eläimiä maastosta, tarkastella rakennusten lämpötiiviyttä, sekä tutkia erilaisia vuotoja vaarallisissakin kohteissa.

Wiris-infrapunakameroista YE tarjoaa kahta eri mallia, joiden kameran resoluutiot ovat 336 x 256 ja 640 x 512 pikseliä. Workswell Wiris yhdistää lämpökameran, digitaalisen kameran sekä prosessoriyksikön, jolla on mahdollista tallentaa radiometristä dataa ja lähettää sitä HDMI-ulostulolla, ja tämä kaikki erittäin kompaktissa koossa.

Wiris on sikäli vallankumouksellinen tuote, että sitä voidaan kontrolloida reaaliaikaisesti RC-radiolähettimen kautta. Vain yhden napin avulla voi tallentaa täysin radiometristä dataa (kuvat, videot), muuttaa lämpökameran lämpötila-asetuksia, mittausasetuksia (emissiivisyys, lämpötilan heijastukset) sekä säätää lämpötilahälytyksiä.

Yleiselektroniikan kautta saat tilattua WIRIS lämpökameran sekä Dronen (valmistaja DJI). Wiris-lämpökameroista drone-lennokeissa löytyy lisätietoa Workswellin Youtube-videosta.

Lisätietoa Workswellin tuotteista löytyy YE:n verkkosivuilta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template