JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yleiselektroniikan edustukset ovat laajentuneet lämpökameroita valmistavan Workswellin tuotteilla. Sen valikoimista löytyy erilaisia lämpökameroita teollisuuteen. Lisäksi YE:n kautta voi nyt hankkia drone-robottilennokin, johon on kiinnitetty lämpökamera.

Yläilmoissa kulkevalle lämpökameralle löytyy monia sovelluksia. Sen avulla voidaan löytää ihmisiä tai eläimiä maastosta, tarkastella rakennusten lämpötiiviyttä, sekä tutkia erilaisia vuotoja vaarallisissakin kohteissa.

Wiris-infrapunakameroista YE tarjoaa kahta eri mallia, joiden kameran resoluutiot ovat 336 x 256 ja 640 x 512 pikseliä. Workswell Wiris yhdistää lämpökameran, digitaalisen kameran sekä prosessoriyksikön, jolla on mahdollista tallentaa radiometristä dataa ja lähettää sitä HDMI-ulostulolla, ja tämä kaikki erittäin kompaktissa koossa.

Wiris on sikäli vallankumouksellinen tuote, että sitä voidaan kontrolloida reaaliaikaisesti RC-radiolähettimen kautta. Vain yhden napin avulla voi tallentaa täysin radiometristä dataa (kuvat, videot), muuttaa lämpökameran lämpötila-asetuksia, mittausasetuksia (emissiivisyys, lämpötilan heijastukset) sekä säätää lämpötilahälytyksiä.

Yleiselektroniikan kautta saat tilattua WIRIS lämpökameran sekä Dronen (valmistaja DJI). Wiris-lämpökameroista drone-lennokeissa löytyy lisätietoa Workswellin Youtube-videosta.

Lisätietoa Workswellin tuotteista löytyy YE:n verkkosivuilta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template