JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yleiselektroniikan edustukset ovat laajentuneet lämpökameroita valmistavan Workswellin tuotteilla. Sen valikoimista löytyy erilaisia lämpökameroita teollisuuteen. Lisäksi YE:n kautta voi nyt hankkia drone-robottilennokin, johon on kiinnitetty lämpökamera.

Yläilmoissa kulkevalle lämpökameralle löytyy monia sovelluksia. Sen avulla voidaan löytää ihmisiä tai eläimiä maastosta, tarkastella rakennusten lämpötiiviyttä, sekä tutkia erilaisia vuotoja vaarallisissakin kohteissa.

Wiris-infrapunakameroista YE tarjoaa kahta eri mallia, joiden kameran resoluutiot ovat 336 x 256 ja 640 x 512 pikseliä. Workswell Wiris yhdistää lämpökameran, digitaalisen kameran sekä prosessoriyksikön, jolla on mahdollista tallentaa radiometristä dataa ja lähettää sitä HDMI-ulostulolla, ja tämä kaikki erittäin kompaktissa koossa.

Wiris on sikäli vallankumouksellinen tuote, että sitä voidaan kontrolloida reaaliaikaisesti RC-radiolähettimen kautta. Vain yhden napin avulla voi tallentaa täysin radiometristä dataa (kuvat, videot), muuttaa lämpökameran lämpötila-asetuksia, mittausasetuksia (emissiivisyys, lämpötilan heijastukset) sekä säätää lämpötilahälytyksiä.

Yleiselektroniikan kautta saat tilattua WIRIS lämpökameran sekä Dronen (valmistaja DJI). Wiris-lämpökameroista drone-lennokeissa löytyy lisätietoa Workswellin Youtube-videosta.

Lisätietoa Workswellin tuotteista löytyy YE:n verkkosivuilta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template