JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yleiselektroniikan edustukset ovat laajentuneet lämpökameroita valmistavan Workswellin tuotteilla. Sen valikoimista löytyy erilaisia lämpökameroita teollisuuteen. Lisäksi YE:n kautta voi nyt hankkia drone-robottilennokin, johon on kiinnitetty lämpökamera.

Yläilmoissa kulkevalle lämpökameralle löytyy monia sovelluksia. Sen avulla voidaan löytää ihmisiä tai eläimiä maastosta, tarkastella rakennusten lämpötiiviyttä, sekä tutkia erilaisia vuotoja vaarallisissakin kohteissa.

Wiris-infrapunakameroista YE tarjoaa kahta eri mallia, joiden kameran resoluutiot ovat 336 x 256 ja 640 x 512 pikseliä. Workswell Wiris yhdistää lämpökameran, digitaalisen kameran sekä prosessoriyksikön, jolla on mahdollista tallentaa radiometristä dataa ja lähettää sitä HDMI-ulostulolla, ja tämä kaikki erittäin kompaktissa koossa.

Wiris on sikäli vallankumouksellinen tuote, että sitä voidaan kontrolloida reaaliaikaisesti RC-radiolähettimen kautta. Vain yhden napin avulla voi tallentaa täysin radiometristä dataa (kuvat, videot), muuttaa lämpökameran lämpötila-asetuksia, mittausasetuksia (emissiivisyys, lämpötilan heijastukset) sekä säätää lämpötilahälytyksiä.

Yleiselektroniikan kautta saat tilattua WIRIS lämpökameran sekä Dronen (valmistaja DJI). Wiris-lämpökameroista drone-lennokeissa löytyy lisätietoa Workswellin Youtube-videosta.

Lisätietoa Workswellin tuotteista löytyy YE:n verkkosivuilta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template