JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

NXP ja ruotsalainen Fingerprint Cards ovat yhdessä kehittämässä ratkaisua, jossa sormenjälkeen perustuva biometrinen tunnistus tulee maksukorteille. Tunnistimen istuttaminen pankkikortin sisään tekee esimerkiksi kortin kopioinnista mahdotonta.

Maailmassa on noin neljä miljardia älymaksukorttia, joista puolet kontaktoimattomia eli tarkoitettu lähimaksuun. NXP:n ja Fingerprint Cards tavoitteena on tehdä täysin turvallisia maksukortteja, joissa nykykorttien lukunopeus ja käyttömukavuus säilyy ennallaan.

Fingerprintin sormenjälkiantureita käytetään jo laajalti kannettavissa tietokoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa. NXP valitsi ruotsalaisanturin ennen kaikkea sen erittäin pienen tehonkulutuksen takia. Pankkikortilla virtalähde muodostaa ison haasteen kortin suunnittelulle: paristolle ei ole tilaa.

Sormenjälkianturilla varustetun maksukortin pitää sopia EMVco-määriteltyihin maksupäätteisiin, joten sen pitää olla riittävän ohut.

Yritykset eivät kertoneet kehitysprosessinsa aikataulua.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template