JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

NXP ja ruotsalainen Fingerprint Cards ovat yhdessä kehittämässä ratkaisua, jossa sormenjälkeen perustuva biometrinen tunnistus tulee maksukorteille. Tunnistimen istuttaminen pankkikortin sisään tekee esimerkiksi kortin kopioinnista mahdotonta.

Maailmassa on noin neljä miljardia älymaksukorttia, joista puolet kontaktoimattomia eli tarkoitettu lähimaksuun. NXP:n ja Fingerprint Cards tavoitteena on tehdä täysin turvallisia maksukortteja, joissa nykykorttien lukunopeus ja käyttömukavuus säilyy ennallaan.

Fingerprintin sormenjälkiantureita käytetään jo laajalti kannettavissa tietokoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa. NXP valitsi ruotsalaisanturin ennen kaikkea sen erittäin pienen tehonkulutuksen takia. Pankkikortilla virtalähde muodostaa ison haasteen kortin suunnittelulle: paristolle ei ole tilaa.

Sormenjälkianturilla varustetun maksukortin pitää sopia EMVco-määriteltyihin maksupäätteisiin, joten sen pitää olla riittävän ohut.

Yritykset eivät kertoneet kehitysprosessinsa aikataulua.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template