JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Apple näyttää iskeneen jonkinlaiseen kultasuoneen uudella iPhone X -huippumallillaan. Ainakin suomalaisoperaattorit kertovat suuresta kiinnostuksesta. Telian listalla uutuus on myyntilistan kärjessä ja Elisalla ensimmäinen ennakkoerä myytiin loppuun muutamassa minuutissa.

Telian myydyimpien puhelinten listaa väritti lokakuussa Applen lisäksi myös Samsungin ja Huawein puhelimet. Kärkeen nousseen iPhone X,:n ensimmäinen erä myytiin loppuun vain 22 ensimmäisen minuutin aikana verkossa.

Applen uutuusmallien myötä kuluttajat odottavat usein vanhempien mallien hintojen laskua. Uutuuksien lisäksi kuluttajat innostuivat ostamaan myös muita Applen malleja ja Telian lokakuun myydyimpien listalle nousikin peräti viisi Applen puhelinta.

Elisan verkkokaupassa kuului sama laulu: iPhone X myytiin loppuun pikavauhdilla. Lokakuussa Elisan henkilöasiakkaiden myydyimpänä puhelimena jatkoi kuitenkin OnePlus 5 jäljessään Samsung Galaxy J3 ja Apple iPhone SE.

OnePlussan suosio näyttää Elisan myyntilistalla horjumattomalta. Listalla ei muiltakaan osin nähty merkittäviä muutoksia, mutta sekä Nokia 6 että uusi iPhone 8 ovat nousseet listoille. Mikäli Elisalta haluaa ostaa uuden iPhone X:n ilman ennakkotilausta, laitteita on varattu sata kappeltta Helsingin Elisa Kulma -myymälään perjantaiaamuksia.

iPhone X:n suosio on kyllä häkellyttävä. Tolkuttoman kallis puhelin, joka kuitenkin on varsin varovainen uudistus Applen puhelinlinjaan. Uusia ominaisuuksia ovat lähinnä OLED-näyttö ja Face ID -kasvontunnistus, mutta nämä näyttävät riittävän nostamaan todellisen hypen laitteen ympärille.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template