JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Apple näyttää iskeneen jonkinlaiseen kultasuoneen uudella iPhone X -huippumallillaan. Ainakin suomalaisoperaattorit kertovat suuresta kiinnostuksesta. Telian listalla uutuus on myyntilistan kärjessä ja Elisalla ensimmäinen ennakkoerä myytiin loppuun muutamassa minuutissa.

Telian myydyimpien puhelinten listaa väritti lokakuussa Applen lisäksi myös Samsungin ja Huawein puhelimet. Kärkeen nousseen iPhone X,:n ensimmäinen erä myytiin loppuun vain 22 ensimmäisen minuutin aikana verkossa.

Applen uutuusmallien myötä kuluttajat odottavat usein vanhempien mallien hintojen laskua. Uutuuksien lisäksi kuluttajat innostuivat ostamaan myös muita Applen malleja ja Telian lokakuun myydyimpien listalle nousikin peräti viisi Applen puhelinta.

Elisan verkkokaupassa kuului sama laulu: iPhone X myytiin loppuun pikavauhdilla. Lokakuussa Elisan henkilöasiakkaiden myydyimpänä puhelimena jatkoi kuitenkin OnePlus 5 jäljessään Samsung Galaxy J3 ja Apple iPhone SE.

OnePlussan suosio näyttää Elisan myyntilistalla horjumattomalta. Listalla ei muiltakaan osin nähty merkittäviä muutoksia, mutta sekä Nokia 6 että uusi iPhone 8 ovat nousseet listoille. Mikäli Elisalta haluaa ostaa uuden iPhone X:n ilman ennakkotilausta, laitteita on varattu sata kappeltta Helsingin Elisa Kulma -myymälään perjantaiaamuksia.

iPhone X:n suosio on kyllä häkellyttävä. Tolkuttoman kallis puhelin, joka kuitenkin on varsin varovainen uudistus Applen puhelinlinjaan. Uusia ominaisuuksia ovat lähinnä OLED-näyttö ja Face ID -kasvontunnistus, mutta nämä näyttävät riittävän nostamaan todellisen hypen laitteen ympärille.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template