JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Apple näyttää iskeneen jonkinlaiseen kultasuoneen uudella iPhone X -huippumallillaan. Ainakin suomalaisoperaattorit kertovat suuresta kiinnostuksesta. Telian listalla uutuus on myyntilistan kärjessä ja Elisalla ensimmäinen ennakkoerä myytiin loppuun muutamassa minuutissa.

Telian myydyimpien puhelinten listaa väritti lokakuussa Applen lisäksi myös Samsungin ja Huawein puhelimet. Kärkeen nousseen iPhone X,:n ensimmäinen erä myytiin loppuun vain 22 ensimmäisen minuutin aikana verkossa.

Applen uutuusmallien myötä kuluttajat odottavat usein vanhempien mallien hintojen laskua. Uutuuksien lisäksi kuluttajat innostuivat ostamaan myös muita Applen malleja ja Telian lokakuun myydyimpien listalle nousikin peräti viisi Applen puhelinta.

Elisan verkkokaupassa kuului sama laulu: iPhone X myytiin loppuun pikavauhdilla. Lokakuussa Elisan henkilöasiakkaiden myydyimpänä puhelimena jatkoi kuitenkin OnePlus 5 jäljessään Samsung Galaxy J3 ja Apple iPhone SE.

OnePlussan suosio näyttää Elisan myyntilistalla horjumattomalta. Listalla ei muiltakaan osin nähty merkittäviä muutoksia, mutta sekä Nokia 6 että uusi iPhone 8 ovat nousseet listoille. Mikäli Elisalta haluaa ostaa uuden iPhone X:n ilman ennakkotilausta, laitteita on varattu sata kappeltta Helsingin Elisa Kulma -myymälään perjantaiaamuksia.

iPhone X:n suosio on kyllä häkellyttävä. Tolkuttoman kallis puhelin, joka kuitenkin on varsin varovainen uudistus Applen puhelinlinjaan. Uusia ominaisuuksia ovat lähinnä OLED-näyttö ja Face ID -kasvontunnistus, mutta nämä näyttävät riittävän nostamaan todellisen hypen laitteen ympärille.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template