JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Saksalainen Trekstor tunnetaan ainakin paikallisesti Windows-pohjaisten läppärien ja tablettien kokoajana. Nyt yritys on saksalaistietojen mukaan käynnistämässä joukkorahoituskampanjaa, jossa kerätään puolta miljoonaa euroa Windows-pohjaisen älypuhelimen tuomiseksi markkinoille.

Puolen miljoonan euron Kickstarter-kampanja tuntuu kovalta tavoitteelta. Lisäksi koko idea Windows-puhelimesta, kun Microsoft itsekin on myöntänyt lopettavansa alustan jatkokehityksen, tuntuu vähän hölmöltä.

Alun perin yhtiön WinPhone 5.0 esiteltiin jo alkuvuodesta 2017 Berliinin IFA-messuilla. Nyt laitteen hinta on pudonnut 249 eurosta 209 euroon. Laitteessa on 5-tuumainen, resoluutioltaan vaatimaton (1270 x 720 pikseliä) näyttö, RAM-muistia on kolme gigatavua ja tallennustilaa 32 gigatavua.

Saksalaistietojen mukaan WinPhone-kampanjan pitäisi ilmestyä Kickstarteriin lähiaikoina. Vielä sitä ei joukkorahoitussivustolla näy.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template