JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Saksalainen Trekstor tunnetaan ainakin paikallisesti Windows-pohjaisten läppärien ja tablettien kokoajana. Nyt yritys on saksalaistietojen mukaan käynnistämässä joukkorahoituskampanjaa, jossa kerätään puolta miljoonaa euroa Windows-pohjaisen älypuhelimen tuomiseksi markkinoille.

Puolen miljoonan euron Kickstarter-kampanja tuntuu kovalta tavoitteelta. Lisäksi koko idea Windows-puhelimesta, kun Microsoft itsekin on myöntänyt lopettavansa alustan jatkokehityksen, tuntuu vähän hölmöltä.

Alun perin yhtiön WinPhone 5.0 esiteltiin jo alkuvuodesta 2017 Berliinin IFA-messuilla. Nyt laitteen hinta on pudonnut 249 eurosta 209 euroon. Laitteessa on 5-tuumainen, resoluutioltaan vaatimaton (1270 x 720 pikseliä) näyttö, RAM-muistia on kolme gigatavua ja tallennustilaa 32 gigatavua.

Saksalaistietojen mukaan WinPhone-kampanjan pitäisi ilmestyä Kickstarteriin lähiaikoina. Vielä sitä ei joukkorahoitussivustolla näy.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template