JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Jos treenaa tosissaan uintia, olisi kätevää, mikäli uintilaseihin tulisi erilaista harjoituksen kannalta keskeistä tietoa: syke, kierrosaika, uidut altaanmitat, jne. Nyt tällaiset älylasit on kehitetty.

Lasit ovat nimeltään Zwim. Käytännössä kyse on pienestä tietokoneesta, joka esimerkiksi kerää syketiedot, ja heijastaa ne sitten mikronäytölle uimalaseihin. Lasien vettä vasten oleva pinta on vaihdettavissa, mikä pidentää lasien ikää.

Lasit yhdessä ammattitriathlonistin kanssa kehittänyt Fisically Inc. kertoo, että normaalit uimalasit painavat 32-38 grammaa. Zwim-älylasit lisäävät uimalasien painoa 30 grammalla, mikä on ilmeisesti siedettävä.

Zwim-lasit maksavat 200 dollaria. Indiegogossa käynnissä olevassa kampanjassa halutaan kerätä 20 tuhatta dollaria, mikä tullee täyteen jäljellä olevan kuukauden aikana. Hauska ykstyiskohta on se, että alun perin laitteelle haettiin rahaa Kickstarterissa, mutta kampanja siirrettiin sittemmin Indiegogoon.

Lisätietoja täältä.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template