JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Tietoturvaa tutkiva AV-TEST on testannut Android-puhelimien virustorjunnan työkaluja. Laajassa testissä moni tunnettu ohjelmisto pärjäsi hyvin. Suomalaisittain ikävää on se, että F-Securen SAFE sai testin toiseksi huonoimmat pisteet suojauksessa.

AV-TEST vertasi tietoturvaohjelmia suojauksen ja käytettävyyden perusteella. Näistä maksimipistemäärä oli kuusi kummastakin. Lisäksi yhden pisteen pystyi saamaan, jos työkalun mukana on muita tietoturvan kannalta merkittäviä ominaisuuksia.

Täyteen 13 pisteeseen ylsi useampi ohjelmisto: Ahnlab, Antiy, Bitdefender, Cheetah Mobile, G Data, Kaspersky, McAfee, Symantec, Tencent ja Trend Micro kirjasivat kaikki täydet pisteet.

Googlen oma Play Protect sai kasaan vain kuusi pistettä ja nekin kaikki käytettävyydestä. Käytännössä työkalu on siis helppo käyttää, mutta tarjoaa olemattoman suojan. Googlen oma työkalu tunnisti vain 65,8 prosenttia uusimmista Android-haittaohjelmista.

F-Securen SAFE tunnisti reaaliajassa 81,9 prosenttia uusimmista Android-haitoista, joten se kirjasi suojauksesta vain 2,5 pistettä. Kokonaispistemääräksi tuli 9,5, mikä oli neljänneksi huonoin kaikista testatuista työkaluista.

Tuloksiin voi tutustua AV-TESTIN sivuilla.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template