JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Sharpin Aquos R -älypuhelin oli tiettävästi ensimmäinen älypuhelin, jonka näyttö virkistyi 120 kertaa sekunnissa. Nyt näitä laitteita alkaa tulla markkinoille enemmän. Pelaajille tarkoitettu Razer Phone on uusin 120-hertsinen.

Tyypillisesti läppärien, tablettien ja älypuhelinten näytöt ovat virkistyneet 60 kertaa sekunnissa. Applen uusimmassa iPad Prossa taajuus nostettiin 120 hertsiin, mikä Applen mukaan tarkoitti sujuvampaa kuvien zoomaamista tai tekstin vierittämistä.

Nyt Razerin älypuhelimessa käytetään UltraMotion-näyttöä, jonka virkistystaajuus on 120 hertsiä. Ruutu on 5,7-tuumainen ja erottelee 1440  2560 pistettä laajalla väriavaruudella, kuten Razer kehuu.

Razerin mukaan puhelin on tarkoitettu ennen kaikkea kännykkäpelaajille. Julkistusen yhteydessä yritys pääsi hehkuttamaan tunnettuja pelejä, jotka osaavat hyödyntää puhelimen nopeampaa näyttöä.

Raudaltaan laite on laadukasta tasoa. Prosessori on Snapdragon 835 ja RAM-muistia on peräti 8 gigatavua. Toisaalta kamera on tavanomainen 12 megapikselin yksikennoratkaisu ja tallennustilaa on 64 gigatavua. Akku on 4000 milliampeerintunnin kokoinen, mutta niin on monessa muussakin tämän hetken huippulaitteessa.

Razer Phonen ongelma on se, että se ei 120 hertsin näytön lisäksi tarjoaa oikeastaan mitään erikoista: ei esimerkiksi omaa grafiikkaprosessoria. Siksi se houkuttanee pientä kännykkäpelaajien joukkoa, mutta innostuuko joku muu laitteesta jossa on 700 dollarin hintalappu, jää nähtäväksi.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template