JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Sharpin Aquos R -älypuhelin oli tiettävästi ensimmäinen älypuhelin, jonka näyttö virkistyi 120 kertaa sekunnissa. Nyt näitä laitteita alkaa tulla markkinoille enemmän. Pelaajille tarkoitettu Razer Phone on uusin 120-hertsinen.

Tyypillisesti läppärien, tablettien ja älypuhelinten näytöt ovat virkistyneet 60 kertaa sekunnissa. Applen uusimmassa iPad Prossa taajuus nostettiin 120 hertsiin, mikä Applen mukaan tarkoitti sujuvampaa kuvien zoomaamista tai tekstin vierittämistä.

Nyt Razerin älypuhelimessa käytetään UltraMotion-näyttöä, jonka virkistystaajuus on 120 hertsiä. Ruutu on 5,7-tuumainen ja erottelee 1440  2560 pistettä laajalla väriavaruudella, kuten Razer kehuu.

Razerin mukaan puhelin on tarkoitettu ennen kaikkea kännykkäpelaajille. Julkistusen yhteydessä yritys pääsi hehkuttamaan tunnettuja pelejä, jotka osaavat hyödyntää puhelimen nopeampaa näyttöä.

Raudaltaan laite on laadukasta tasoa. Prosessori on Snapdragon 835 ja RAM-muistia on peräti 8 gigatavua. Toisaalta kamera on tavanomainen 12 megapikselin yksikennoratkaisu ja tallennustilaa on 64 gigatavua. Akku on 4000 milliampeerintunnin kokoinen, mutta niin on monessa muussakin tämän hetken huippulaitteessa.

Razer Phonen ongelma on se, että se ei 120 hertsin näytön lisäksi tarjoaa oikeastaan mitään erikoista: ei esimerkiksi omaa grafiikkaprosessoria. Siksi se houkuttanee pientä kännykkäpelaajien joukkoa, mutta innostuuko joku muu laitteesta jossa on 700 dollarin hintalappu, jää nähtäväksi.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template