JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Applen uutta iPhone X:ää on jonotettu yötä myöten, vaikka laite maksaa halvimmillaankin tasan tuhat dollaria. X on samalla Applen historian kallein älypuhelin valmistaa. IHS:n analyysin mukaan laitteen komponenttien yhteenlaskettu arvo on 370,25 dollaria.

Mikä siinä sitten maksaa? IHS:n mukaan 5,8-tuumainen, 2436x1125 pistettä erotteleva AMOLED-näyttö – Applen ensimmäinen AMOLED puhelimissa, muuten – maksaa kosketusnäyttökerroksineen 110 dollaria. Myös rungon takakansi on kallis komponentti, sille on laskettu hinnaksi 61 dollaria.

Etu- ja takakameramoduulit maksavat yhdessä 35 dollaria. Muistin (DRAM ja NAND) osuus materiaalikustannuksista on 33,45 dollaria. TrueDepth-moduulin muut osat (infrapunakamera, flood-valaisin ja pisteprojektori) maksavat vain 16,60 dollaria.

IHS:n mukaan Apple säilyttää X-mallilla perinteiset suuret katteensa. Vertailun vuoksi Samsungin Galaxy S8:n materiaalikustannukset ovat noin 302 dollaria ja sitä myydään 720 dollarilla.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template