JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tehokomponenttien ryhmä eli entinen Linear Technology on esitellyt sekoittimen, jolla saadaan muunnettua RF-taajuutta erittäin hyvällä hyötysuhteella niin alas- kuin ylöspäin 30 megahertsistä aina 7 gigahertsiin asti.

LTC5562-muunnin toimii 3,3 voltin nimellisjännitteellä ja kuluttaa tehoa 40 milliwattia. Kannettavissa laitteissa muunnin saadaan konfiguroitua niin, että tehonkulutus putoaa 15 milliwattiin.

ADI kehuu erityisesti muuntimen dynamiikkaa (+20 dBm OIP3 3,6 gigahertsissä).

LTC5562 sopii erityisesti kannettavien mittauslaitteiden, akkukäyttöisten radioiden, kannettavien modeemien, pientukiasemien ja drone-kopterien radioiden taajuussovitukseen. Piiri on pakatti 2x2-milliseen QFN-koteloon ja se kestää lämpötiloja -40 asteesta aina +105 asteeseen.

Lisätietoja Linearin sivuilta.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2