JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tehokomponenttien ryhmä eli entinen Linear Technology on esitellyt sekoittimen, jolla saadaan muunnettua RF-taajuutta erittäin hyvällä hyötysuhteella niin alas- kuin ylöspäin 30 megahertsistä aina 7 gigahertsiin asti.

LTC5562-muunnin toimii 3,3 voltin nimellisjännitteellä ja kuluttaa tehoa 40 milliwattia. Kannettavissa laitteissa muunnin saadaan konfiguroitua niin, että tehonkulutus putoaa 15 milliwattiin.

ADI kehuu erityisesti muuntimen dynamiikkaa (+20 dBm OIP3 3,6 gigahertsissä).

LTC5562 sopii erityisesti kannettavien mittauslaitteiden, akkukäyttöisten radioiden, kannettavien modeemien, pientukiasemien ja drone-kopterien radioiden taajuussovitukseen. Piiri on pakatti 2x2-milliseen QFN-koteloon ja se kestää lämpötiloja -40 asteesta aina +105 asteeseen.

Lisätietoja Linearin sivuilta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template