JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tehokomponenttien ryhmä eli entinen Linear Technology on esitellyt sekoittimen, jolla saadaan muunnettua RF-taajuutta erittäin hyvällä hyötysuhteella niin alas- kuin ylöspäin 30 megahertsistä aina 7 gigahertsiin asti.

LTC5562-muunnin toimii 3,3 voltin nimellisjännitteellä ja kuluttaa tehoa 40 milliwattia. Kannettavissa laitteissa muunnin saadaan konfiguroitua niin, että tehonkulutus putoaa 15 milliwattiin.

ADI kehuu erityisesti muuntimen dynamiikkaa (+20 dBm OIP3 3,6 gigahertsissä).

LTC5562 sopii erityisesti kannettavien mittauslaitteiden, akkukäyttöisten radioiden, kannettavien modeemien, pientukiasemien ja drone-kopterien radioiden taajuussovitukseen. Piiri on pakatti 2x2-milliseen QFN-koteloon ja se kestää lämpötiloja -40 asteesta aina +105 asteeseen.

Lisätietoja Linearin sivuilta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template