JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tehokomponenttien ryhmä eli entinen Linear Technology on esitellyt sekoittimen, jolla saadaan muunnettua RF-taajuutta erittäin hyvällä hyötysuhteella niin alas- kuin ylöspäin 30 megahertsistä aina 7 gigahertsiin asti.

LTC5562-muunnin toimii 3,3 voltin nimellisjännitteellä ja kuluttaa tehoa 40 milliwattia. Kannettavissa laitteissa muunnin saadaan konfiguroitua niin, että tehonkulutus putoaa 15 milliwattiin.

ADI kehuu erityisesti muuntimen dynamiikkaa (+20 dBm OIP3 3,6 gigahertsissä).

LTC5562 sopii erityisesti kannettavien mittauslaitteiden, akkukäyttöisten radioiden, kannettavien modeemien, pientukiasemien ja drone-kopterien radioiden taajuussovitukseen. Piiri on pakatti 2x2-milliseen QFN-koteloon ja se kestää lämpötiloja -40 asteesta aina +105 asteeseen.

Lisätietoja Linearin sivuilta.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla
täällä
.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta
www.embeddedconference.fi.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

GDPR tulee – oletko valmis?

Tietoturva on parhaimmillaankin ikävä tehtävä: Keinot toteuttaa se ovat kalliita, vievät aikaa ja lisäävät energiankulutusta. Samalla kyse on olennaisesta tekijästä, kun laitteita liitetään yhteen osana Teollisuus 4.0.-, esineiden internet- tai pilvitekniikoita. Tietoturva määritellään uudessa EU-direktiivissä GDPR.

Lue lisää...
 
ETN_fi Kanadalaislasten vuoro oppia koodaamaan micro:bit-korteilla. https://t.co/0iVaMmV1zs
ETN_fi Nopeaa wifiä metrossa? 1.25Gbps Wi-Fi for tube trains https://t.co/2kXcuq8RsZ
ETN_fi RT @nokia: Nokia and China Unicom deploy AirGile cloud-native core network to enable new #VoLTE and #VoWiFi services in China. The network…
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
 
 

ny template