JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tehokomponenttien ryhmä eli entinen Linear Technology on esitellyt sekoittimen, jolla saadaan muunnettua RF-taajuutta erittäin hyvällä hyötysuhteella niin alas- kuin ylöspäin 30 megahertsistä aina 7 gigahertsiin asti.

LTC5562-muunnin toimii 3,3 voltin nimellisjännitteellä ja kuluttaa tehoa 40 milliwattia. Kannettavissa laitteissa muunnin saadaan konfiguroitua niin, että tehonkulutus putoaa 15 milliwattiin.

ADI kehuu erityisesti muuntimen dynamiikkaa (+20 dBm OIP3 3,6 gigahertsissä).

LTC5562 sopii erityisesti kannettavien mittauslaitteiden, akkukäyttöisten radioiden, kannettavien modeemien, pientukiasemien ja drone-kopterien radioiden taajuussovitukseen. Piiri on pakatti 2x2-milliseen QFN-koteloon ja se kestää lämpötiloja -40 asteesta aina +105 asteeseen.

Lisätietoja Linearin sivuilta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template