JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Israelilainen Kado kuvaa hyvin nykyisiä kännykkälatureita: niiden suunnittelussa ei ole ajateltu ketään. Yhtiön mukaan ennen sitä seinälaturin suunnitteluun ei ole uhrattu kovin paljon ajattelua. Laturi on kookas, väärän mallinen ja johdot menevät aina solmuun.

Kado tietenkin muuttaa tämän totaalisesti. Yhtiö on esitellyt maailman ohuimman laturin, joka on vain 5 milliä paksu. Silti se lataa kaikki USB-laitteet, joita mukanasi kannata.

Laturin pistokkeet taittuvat kotelon sisään. Irrotettava, laitteen sisälle keräytyvä latausjohto on 85 senttiä pitkä ja sen päässä on joo microUSB-, USBC- tai Applen laitteisiin sopiva Lightning-liitin. Latausteho on 10 wattia, ja tukee pikalatausta.

Kadon laturi painaa 21 grammaa, joten se sujahtaa mukaan minkä tahansa salkun pikkutaskuun. Tai vaikka lompakkoon.

Kado työskentelee yhdessä Samsungin laturitoimittaja Dongyangin kanssa tuodakseen laturinsa markkinoille. Vielä ei ole tiedossa, milloin laturin voi ostaa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
10hreplyretweetfavorite
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
 
 

ny template