JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Israelilainen Kado kuvaa hyvin nykyisiä kännykkälatureita: niiden suunnittelussa ei ole ajateltu ketään. Yhtiön mukaan ennen sitä seinälaturin suunnitteluun ei ole uhrattu kovin paljon ajattelua. Laturi on kookas, väärän mallinen ja johdot menevät aina solmuun.

Kado tietenkin muuttaa tämän totaalisesti. Yhtiö on esitellyt maailman ohuimman laturin, joka on vain 5 milliä paksu. Silti se lataa kaikki USB-laitteet, joita mukanasi kannata.

Laturin pistokkeet taittuvat kotelon sisään. Irrotettava, laitteen sisälle keräytyvä latausjohto on 85 senttiä pitkä ja sen päässä on joo microUSB-, USBC- tai Applen laitteisiin sopiva Lightning-liitin. Latausteho on 10 wattia, ja tukee pikalatausta.

Kadon laturi painaa 21 grammaa, joten se sujahtaa mukaan minkä tahansa salkun pikkutaskuun. Tai vaikka lompakkoon.

Kado työskentelee yhdessä Samsungin laturitoimittaja Dongyangin kanssa tuodakseen laturinsa markkinoille. Vielä ei ole tiedossa, milloin laturin voi ostaa.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template