JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Englantilainen Integral Memory on esitellyt Android-älypuhelimiin sopivan muistikortin, jolla on kapasiteettia peräti 512 gigatavua, siis puoli teratavua. Kortin hintaa yritys ei kertonut, mutta pieni vertailu kertoo, että kortti maksaa keskihintaisen älypuhelimen verran.

Puolen teratavun kortti käy toki älypuhelinten lisäksi tabletteihin ja vaikkapa Nintendo Switch -pelikoneisiin. Kortti tukee SDXC-korttien V10-määrityksiä, eli sen nopeus riittää hyvin esimerkiksi 4K-videon tallennukseen.

Kortilta voidaan lukea dataa jopa 90 megatavun sekuntinopeudella. Kirjoitusvauhti on hieman alhaisempi.

SD-korttien markkinat ovat kännyköiden myötä kovassa kasvussa, vaikka monet – erityisesti huippumallit – eivät enää sisälläkään korttipaikkaa. Kaikkiaan SD-korttien markkinat kasvavat lähelle 9 miljardia dollaria vuoteen 2022 mennessä.

Yli 90 prosenttia näistä korteista on microSD-tyyppiä. Nopeimmin kasvaa suurimpien eli 256 ja 512 gigatavun korttien myynti. Tällä hetkellä Sandiskin 400 gigatavun microSD-kortti on kapasiteetiltaan suuriin. 400 gigatavun kortti maksaa 300 euroa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
10hreplyretweetfavorite
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
 
 

ny template