JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Digitimes Research kertoo, että Apple kehittää tällä hetkellä peräti neljää uutta iPhone-mallia. Yleensä laitos on tiedoissaan lähellä oikeaa, sillä ne tulevat suoraan laitevalmistajilta. Nyt näyttä siltä, että iPhonen näytön koko kasvaa selvästi tänä vuonna.

Digitiles Researchin mukaan Apple työstää kahta uutta LCD-näytöllä mallia sekä kahta uutta OLED-näytöllistä versiota. OLED-näytön Apple toi ensimmäistä kertaa käyttöön uusimman iPhone X -mallin kohdalla.

Työn alla olevilla LCD-malleissa näyttöjen koot ovat 5,7-5,8 ja 6,0-6,1 tuuma. OLED-näyttöisissä laitteissa puolestaan 6,0-6,1 ja peräti 6,4-6,5 tuumaa. Digitimes Researchin mukaan Apple tuo todennäköisimmin tarjolla kaksi LCD-mallia sekä 6,4-6,5-tuumaisen OLED-version. Kaikissa malleissa olisi laitoksen mukaan langaton lataus ja 3D-kasvuntunnistus.

Näiden huippumallien lisäksi Apple työstää uutta, hieman edullisempaa mallia iPhone SE:n tapaan. Sitä Face ID -tunnistus puuttuisi. Volyymituotantoon tämä malli olisi menossa jo toisella neljänneksellä ja sen julkinen esittely tapahtuu touko-kesäkuussa.

Apple voi toki muuttaa vielä suunnitelmansa, mutta toisaalta tänä vuonna julkistettavien uusien mallien kehitys on jo pitkällä. Näyttää siltä, että iPhone-puhelimien näyttöjen koko on selvästi kasvamassa. Tähän asti suurin fyysinen näyttö on iPhone X:n 5,8 tuumaa.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template