JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nyt se on sitten virallista: Windows Phone on alustana kuollut ja kuopattu. Microsoft on vahvistanut, ettei Windows Phone enää saa minkäänlaisia päivityksiä edes Insider-ohjelman puitteissa.

Asiasta ilmoitti Microsoft Insider -ohjelman päällikkö Brandon LeBlanc Twitterissä. Windows Phone -käyttäjät ovat pettyneet paitsi päätökseen, myös siihen että ilmoitus tehdään vain Twitterissä.

Kovin iso ongelma Microsoftin päätös ei ole. Tällä hetkellä Windows 10 Mobilen markkinaosuus kirjataan nollaksi prosentiksi. Alustalle tuodaan ensi vuoteen asti tietoturvapäivityksiä, mutta uusia toimintoja tai sovelluksia ei kannata odottaa.

Microsoftin mobiiliversion kuolema tapahtuu melko tarkalleen sietsemän vuotta sen jälkeen, kun älypuhelinmarkkinoita vuosia hallinnut Nokia valitsi alustan tulevien älypuhelimiensa käyttöjärjestelmäksi. Samalla Nokia hylkäsi Androidin, joka tällä hetkellä pyörittää 85-90 prosenttia maailman älypuhelimista.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
10hreplyretweetfavorite
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
 
 

ny template