JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

0,64 neliömilliä ovat kooltaan Texas Instrumentsin uudet operaatiovahvistimet ja vähävirtaiset komparaattorit. TLV9061-vahvistin ja TLV7011-komparaattorit ovat samalla ensimmäiset uuden X2SON-kotelon toteutukset markkinoilla.

Uutuuksien käyttökohteet löytyvät tietysti kaikista sovelluksista, joissa pieni koko ja edullinen hinta ovat tärkeitä kriteereitä. Tällaisiin kuuluvat IoT-laitteet, kännykät, puettava elektroniikka, sekä lukuisat akkukäyttöiset laitteet.

TLV9061-vahvistimen vahvistuskaistaleveys pm 10 megahertsiä. Pienestä koosta huolimatta siihen on integroitu EMI-suodintulot, joten järjestelmä on helpompi suunnitella RF-kohinaa vastaan.

Komparaattorien TLV7011-sarja on tarkoitettu nanovirtojen jännitevertailuun. Niiden vasteaika on jopa 260 nanosekuntia, vaikka virtaa kuluu 50 prosenttia vähemmän kuin kilpailevilla komparaattoreilla.

Lue lisää komponenttien spekseistä, sekä tarjolla olevista työkaluista TI:n sivuilta: TLV9061-vahvistin ja TLV7011-komparaattorit.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2