JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

0,64 neliömilliä ovat kooltaan Texas Instrumentsin uudet operaatiovahvistimet ja vähävirtaiset komparaattorit. TLV9061-vahvistin ja TLV7011-komparaattorit ovat samalla ensimmäiset uuden X2SON-kotelon toteutukset markkinoilla.

Uutuuksien käyttökohteet löytyvät tietysti kaikista sovelluksista, joissa pieni koko ja edullinen hinta ovat tärkeitä kriteereitä. Tällaisiin kuuluvat IoT-laitteet, kännykät, puettava elektroniikka, sekä lukuisat akkukäyttöiset laitteet.

TLV9061-vahvistimen vahvistuskaistaleveys pm 10 megahertsiä. Pienestä koosta huolimatta siihen on integroitu EMI-suodintulot, joten järjestelmä on helpompi suunnitella RF-kohinaa vastaan.

Komparaattorien TLV7011-sarja on tarkoitettu nanovirtojen jännitevertailuun. Niiden vasteaika on jopa 260 nanosekuntia, vaikka virtaa kuluu 50 prosenttia vähemmän kuin kilpailevilla komparaattoreilla.

Lue lisää komponenttien spekseistä, sekä tarjolla olevista työkaluista TI:n sivuilta: TLV9061-vahvistin ja TLV7011-komparaattorit.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template