JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Oululaisen Tosiboxin kehittämä Virtual Central Lock on palkittu kunniamaininnalla yhdysvaltalaisen Control Engineering -julkaisun Engineers’ Choice Awards -ohjelmassa.

Yritys on kehittänyt ennennäkemättömän helppokäyttöisen ja tietoturvallisen ohjelmistotuotteen isojen IoT-verkkojen hallintaan. Ratkaisu skaalautuu muutamista yhteyksistä aina tuhansiin.

Virtual Central Lock luo Tosibox-ympäristöstä valvotun IoT-verkon, joka mahdollistaa jatkuvan, reaaliaikaisen kohteiden valvonnan sekä datan keruun ja tallentamisen. Virtual Central Lock tuo kaikki yhteydet etähallittavista kohteista yhteen pisteeseen ja auttaa hallinnoimaan keskitetysti käyttäjäoikeuksia ja verkkoa reaaliajassa.

Isojenkin verkkojen hallinta onnistuu ilman IT-asiantuntemusta. Käyttäjäoikeuksien hallinnan helppous tekee asiakkaisiin vaikutuksen joka kerta, kehuu Tosiboxin toimitusjohtaja Tero Lepistö.

Yhdysvaltalainen Control Engineering on insinöörien ammattilehti ja verkkosivusto, jonka Engineers’ Choice Awards -kilpailuohjelma nostaa esiin lukijoiden valitsemat parhaat ohjaus-, instrumentointi- ja automaatiotuotteet. Voittajat ja kunniamainintojen saajat palkitaan huhtikuussa Chicagossa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
10hreplyretweetfavorite
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
 
 

ny template