JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kun Nokia-brändi palasi älypuhelimiin vain reilu vuosi sitten, moni ajatteli että se on liian vähän liian myöhään. Kilpailijat ovat kehittäneet Android-puhelimia vuosia samaan aikaan, kun Nokia-brändiä pilattiin Windows-maailmassa. Nyt HMD Global osoittaa, että Nokia on ottamassa muiden etumatkaa kiinni.

HMD Global esitteli Barcelonan Mobile World Congressissa peräti viisi uutta puhelinmallia. Uutuuksista mielenkiintoisin on Nokia 8 Sirocco, joka on ensimmäinen uuden Nokian kaarevalla 2K-näytöllä varustettu puhelin. Kaksikennoinen kamera, langaton lataus ja tuore Android irtoavat 749 eurolla eli kyse on tähän asti kalleimmasta uudesta Nokiasta.

Joissakin analyyseissä Nokia 8 Siroccoa on moitittu liian kalliiksi. Piirisarja on jo vähän vanhahtava Snapdragon 835. Joidenkin mielestä parempi valinta uutuuksista olisi Nokia 7 Plus, jossa on sama tuplakamera, kuusituumainen näyttö, mutta selvästi kevyempi hintalappu: 399 euroa.

Muut uutuudet ovat 279 euron Nokia 6, ensimmäinen Android Go -käyttöjärjestelmällä varustettu alle satasen Nokia 1 sekä HMD:n retrolinjaa jatkava Nokia 8110, joka on 4G-yhteydellä varustettu uusintaversio vanhasta ”banaanista”.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template