JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Foxconn, Nikon, Scenera, Sony Semiconductor Solutions ja Wistron ovat perustaneet uuden yhteenliittymän, jonka tarkoituksena on saada digikamerat keskustelemaan keskenään. Yhteenliittymän nimeksi saatiin NICE eli The Network of Intelligent Camera Ecosystem.

NICE-yhteensopivat kamerat voivat tallentaa kuvia ja videota, oka sisältää aiempaa enemmän dataa. Tällaiseen kuuluvat RGB- ja infrapunaruudut, sekä audio- ja metadata. Tätä informaatiota voidaan hyödyntää liikkeen, kasvojen ja objektien tunnistamiseen, sekä muihin tekoälyyn pohjautuviin sovelluksiin.

NICE-kameroissa esimerkiksi videoista suodatetaan avaininformaatio, jonka perusteella leikkeitä voi jakaa. Käyttäjille on tarkoitus kehittää yksinkertainen mobiililiitäntä sovelluksineen.

Lisäksi luodaan salattu yhteys kameroihin, ja kaikki kamerasta lähetettävät kuvat ja data on salattu. Kolmansille osapuolille ja pilvipalveluille tulee käyttöön rajapinta, jonka kautta kamerat voivat liittyä sovelluksiin ja tallennuspalveluihin.

NICE-kameroilla tavoitellaan ensisijaisesti valvonta- ja IP-kameroiden aluetta. Lisäksi nopeasti lisääntyvä tavoite ovat IoT-laitteiden kamerat.

NICE-määritysten luvataan valmistuvan tänä vuonna. Kaikki alan pelureita kutsutaan liittymään mukaan allianssin työhön.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template