JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Perinteisen kytkinregulaattorin ominaisuudet minikokoisen LDO-regulaattorin koossa. Näin mainostaa Maxim Integrated uusia Himalaya-sarjan DC-DC-muuntimiaan.

uSLIC-tyyppiset powerit sopivat oikeastaan kaikkiin sovelluksiin, joissa on käytössä vähän tilaa. Moduulien koko on van 2,6 x 3,0 x 1,5 milliä. Sovelluskohteet löytyvät teollisuudesta, lääketieteen laitteista ja kulutuselektroniikasta.

Verrattuna perinteiseen DC-DC-muuntimeen uSLIC kutistaa teholähteen koon 2,25 kertaa pienemmäksi. Tämä on onnistunut, koska samaan koteloon on integroitu buck-tyyppinen regulaattori, FETit, lämpötilankompentointi ja muita toimintoja integroidun induktorin avulla.

Moduulit operoivat 4-42 voltin syöttöjännitteestä ja tuottavat 5, 12, 24 ja 48 voltin nimellislähtöjännitteet.

Lisätietoja Maximin sivuilta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template