JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Pelaajille ei mikään suorituskyky ole koskaan liikaa tai edes riittävästi. MSI on nyt esitellyt kannettavan pelikoneen, jonka suorituskyky on nostettu uuteen luokkaan. GT75 Titan -malli on ensimmäinen kannettava pelikone, jossa käytetään Intelin kahdeksannen sukupolven Core i9 -prosessoria. Peliä vauhdittaa kuusi lukitsematonta suoritinydintä.

MSI:n mukaan GT75 tuo jopa 70 prosenttia enemmän suorituskykyä edellisen sukupolven Core i7 -suorittimiin verrattuna. Muutenkin GT75 Titanin rauta on varsin tehokasta. Muisti on DDR4-2666-nopeuksista. Näytönohjain on Nvdian uusin GeForce GTX -kortti.

Näyttö on 17,3-tuumainen ja toistaa 4K-kuvaa 120 hertsin virkistystaajuudella. Näytön vaste on 3 millisekuntia, joten raskainkin grafiikka päivittynee riittävän nopeasti.

Tehokas rauta vaatii tietysti tehokkaan jäähdytyksen, joten GT75:ssa on kaksi tuuletinta. Prosessoreilta lämpöä johdetaan 9-11 lämpöputkea pitkin.

Halvin versio GT75:sta maksaa Amazonin verkkokaupassa 3299 dollaria.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template