JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tähän asti pelaajat ovat käytännössä joutuneet rakentamaan omat pöytämalliset pönttönsä tai troninsa, mikäli ovat halunneet käyttöönsä tehokkaimmat suorittimet. Intelin uusin prosessori muuttaa tämän. Ensimmäistä kerta Core i9 -prosessori on tuotu läppäriin.

Intelin uusimpien Core-prosessorien joukossa tehokkain on i9-8950HK. Piiro n Intelin ensimmäinen kuuden ytimen ja 12 säikeen suoritin. Prosessorin kellotaajuutta ei ole rajoitettu ja uusi TVB-tekniikka (Thermal Velocity Boost) mahdollistaa kellotaajuuden nostamisen 200 megahertsillä, mikäli suorittimen lämpötila on riittävän alhainen.

Näin uuden Core i9 -prosessorin turbokellotaajuus on 4,8 gigahertsiä. Kun piirit ovat lukitsemattomia, on odotettavissa, että rakentajat ylikellottavat suorittimen pian yli viiden gigahertsin nopeuteen. Läppäreissä tätä ei ole aiemmin nähty.

Verrattuna seitsemännen polven Core-suotittimiin uutuudet tuovat pelaajille merkittävästi lisää suorituskykyä. Intelin mukaan samalla grafiikkaprosessorille uudet Core-piirit piirtävät näytön ruutuja 41 prosenttia nopeammin kuin edeltäjänsä. 4K-videoita voidaan editoida jopa 59 prosenttia aiempaa nopeammin.

Kahdeksannen polven Core-piiirit perustuvat Coffee Lake -arkkitehtuuriin ja ne valmistetaan 14 nanometrin prosessissa. Lisätietoa kaikista 8. polven Core-suorittimista löytyy Intelin tuotesivuilta

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template