JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tähän asti pelaajat ovat käytännössä joutuneet rakentamaan omat pöytämalliset pönttönsä tai troninsa, mikäli ovat halunneet käyttöönsä tehokkaimmat suorittimet. Intelin uusin prosessori muuttaa tämän. Ensimmäistä kerta Core i9 -prosessori on tuotu läppäriin.

Intelin uusimpien Core-prosessorien joukossa tehokkain on i9-8950HK. Piiro n Intelin ensimmäinen kuuden ytimen ja 12 säikeen suoritin. Prosessorin kellotaajuutta ei ole rajoitettu ja uusi TVB-tekniikka (Thermal Velocity Boost) mahdollistaa kellotaajuuden nostamisen 200 megahertsillä, mikäli suorittimen lämpötila on riittävän alhainen.

Näin uuden Core i9 -prosessorin turbokellotaajuus on 4,8 gigahertsiä. Kun piirit ovat lukitsemattomia, on odotettavissa, että rakentajat ylikellottavat suorittimen pian yli viiden gigahertsin nopeuteen. Läppäreissä tätä ei ole aiemmin nähty.

Verrattuna seitsemännen polven Core-suotittimiin uutuudet tuovat pelaajille merkittävästi lisää suorituskykyä. Intelin mukaan samalla grafiikkaprosessorille uudet Core-piirit piirtävät näytön ruutuja 41 prosenttia nopeammin kuin edeltäjänsä. 4K-videoita voidaan editoida jopa 59 prosenttia aiempaa nopeammin.

Kahdeksannen polven Core-piiirit perustuvat Coffee Lake -arkkitehtuuriin ja ne valmistetaan 14 nanometrin prosessissa. Lisätietoa kaikista 8. polven Core-suorittimista löytyy Intelin tuotesivuilta

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Roima parannus IoT-verkkojen tietoturvaan

Langattomia IoT-laitteita pidetään merkittävänä uhkana teollisuuden tietoverkkojen turvallisuudelle. Tietoturvassa voidaan kuitenkin päästä roimasti paremmalle tasolle soveltamalla TLS-suojausmenettelyn virtaviivaistettua johdannaista, jonka avulla ei-IP-pohjaiset IoT-solmut voidaan turvallisesti liittää IP-pohjaisiin verkkoihin. Vahva tietoturva voidaan näin kattaa koko verkkojärjestelmän päästä päähän.

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template