JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tähän asti pelaajat ovat käytännössä joutuneet rakentamaan omat pöytämalliset pönttönsä tai troninsa, mikäli ovat halunneet käyttöönsä tehokkaimmat suorittimet. Intelin uusin prosessori muuttaa tämän. Ensimmäistä kerta Core i9 -prosessori on tuotu läppäriin.

Intelin uusimpien Core-prosessorien joukossa tehokkain on i9-8950HK. Piiro n Intelin ensimmäinen kuuden ytimen ja 12 säikeen suoritin. Prosessorin kellotaajuutta ei ole rajoitettu ja uusi TVB-tekniikka (Thermal Velocity Boost) mahdollistaa kellotaajuuden nostamisen 200 megahertsillä, mikäli suorittimen lämpötila on riittävän alhainen.

Näin uuden Core i9 -prosessorin turbokellotaajuus on 4,8 gigahertsiä. Kun piirit ovat lukitsemattomia, on odotettavissa, että rakentajat ylikellottavat suorittimen pian yli viiden gigahertsin nopeuteen. Läppäreissä tätä ei ole aiemmin nähty.

Verrattuna seitsemännen polven Core-suotittimiin uutuudet tuovat pelaajille merkittävästi lisää suorituskykyä. Intelin mukaan samalla grafiikkaprosessorille uudet Core-piirit piirtävät näytön ruutuja 41 prosenttia nopeammin kuin edeltäjänsä. 4K-videoita voidaan editoida jopa 59 prosenttia aiempaa nopeammin.

Kahdeksannen polven Core-piiirit perustuvat Coffee Lake -arkkitehtuuriin ja ne valmistetaan 14 nanometrin prosessissa. Lisätietoa kaikista 8. polven Core-suorittimista löytyy Intelin tuotesivuilta

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Jokaiselle sopiva kuulolaite suoraan kaupasta

Lukulaseja on ollut vapaasti saatavissa käsikaupassa ikänäön vaivaamille kuluttajille, jotka ovat halunneet nopean ratkaisun näköpulmiinsa ilman optikolla käyntiä. Moni lievää tai keskivaikeaa kuulovauriota kokeva kuluttaja olisi mielissään, jos omaan vaivaan löytyisi yhtä nopeasti ratkaisu. Ainakin Yhdysvalloissa ollaankin määrittelemässä lainsäädännöllä uutta laiteluokkaa, joka mahdollistaisi kuulolaitteiden reseptivapaan käsikaupan (OTC, Over-The-Counter). Iso haaste on, miten tällainen kuulolaite saadaan jokaiselle käyttäjälle sopivaksi?

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template