JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

HP on esitellyt viidennen polven Zbook-kannettavat. Uutuuksiin kuuluvat esimerkiksi maailman tehokkain hybridiläppäri, jonka näyttö irtoaa tabletiksi, markkinoiden kirkkaimmalla 4K-bäytöllä varustettu läppäri sekä tähän asti tehokkain mobiili työasema.

HP ZBook 17 on yhtiön mukaan mobiilityöasema, joka tuo pöytäkoneen suorituskyvyn kannettavaan. Koneeseen saa parhaimmillaan 64 gigatavua muistia, 10 teratavua tallenustilaa ja Nvidian Quadro P5200 -grafiikkakortin.

Laitteen prosessorit ovat kahdeksannen polven Xeon-suorittimia. Edullisin versio maksaa Euroopassa 1299 euroa, mutta lisävarustelulla hinta nousee selvästi korkeammaksi.

Myös ZBook Studio x360 on mielenkiintoinen uutuus, sillä HP kehuu sitä maailman tehokkaimmaksi hybridiläppäriksi. Tabletiksi taipuvassa laitteessa käytetään niin ikään uusimpia Xeon-suorittimia, ja 4K-näyttö on markkinoiden kirkkain.

ZBook Sudio x360:n lähtöhinta on Euroopassa 1349 euroa.

 

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
ETN_fi How Secure is my IoT? Etteplan CTO Jaakko Ala-Paavola at Embedded Conference Finland 2018. https://t.co/xHInjZJqPshttps://t.co/h671lU8gv1
 
 

ny template