JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

HP on esitellyt viidennen polven Zbook-kannettavat. Uutuuksiin kuuluvat esimerkiksi maailman tehokkain hybridiläppäri, jonka näyttö irtoaa tabletiksi, markkinoiden kirkkaimmalla 4K-bäytöllä varustettu läppäri sekä tähän asti tehokkain mobiili työasema.

HP ZBook 17 on yhtiön mukaan mobiilityöasema, joka tuo pöytäkoneen suorituskyvyn kannettavaan. Koneeseen saa parhaimmillaan 64 gigatavua muistia, 10 teratavua tallenustilaa ja Nvidian Quadro P5200 -grafiikkakortin.

Laitteen prosessorit ovat kahdeksannen polven Xeon-suorittimia. Edullisin versio maksaa Euroopassa 1299 euroa, mutta lisävarustelulla hinta nousee selvästi korkeammaksi.

Myös ZBook Studio x360 on mielenkiintoinen uutuus, sillä HP kehuu sitä maailman tehokkaimmaksi hybridiläppäriksi. Tabletiksi taipuvassa laitteessa käytetään niin ikään uusimpia Xeon-suorittimia, ja 4K-näyttö on markkinoiden kirkkain.

ZBook Sudio x360:n lähtöhinta on Euroopassa 1349 euroa.

 

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template