JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nykyiset kapasitiiviset kosketusnäytöt ovat nopeita, herkkiä, tarkkoja ja varmatoimisia. Aina ei kapasitiivinen kosketus kuitenkaan toimi. Esimerkiksi teollisuudessa on monia metallipintaisia säätimiä.

Cypress Semiconductor on esitellyt uuden mikro-ohjainperheen PSoC-sarjaansa, joka hyödyntää induktiivista aistimista tuntemaan kosketuksen ja ohjauskomentoja esimerkiksi metallipintaisilla säätimillä.

PSoC 4700 -ohjaimilla laitevalmistaja voi toteuttaa induktiivisen kosketusohjauksen yhtä helposti kuin yhtiön CapSense-ohjaimilla kapasitanssiin perustuvan kosketuksen. Laitekehitys onnistaa samoilla PSoC Creator -kehitystyökaluilla. Työkaluilla laitelohkoja voidaan graafisesti vetää ja pudottaa suunnittelukaavioon.

PSoC 4700 pohjaa 32-bittiseen Arm Cortex-M0+ -prosessoriytimeen. Yhdellä ohjaimella voidaan ohjaa jopa 16 anturia, joihin voidaan liitttää erilaisia digitaalisia toimintoja (painonappeja, liukusäätimiä, pyöritysnappeja). Lisätietoja uudesta ohjainsarjasta löytyy Cypressin tuotesivuilta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template