JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Samsung on esitellyt kolmannen polven SSD-levynsä. Pelaajille ja muille harrastajille suunnatut 970 PRO- ja EVO-levyt nostavat taas rimaa, jonka tulevat NVMe-liitäntää käyttävät SSD-levyt joutuvat ylittämään. Nyt rima on jo aika korkealla.

Uutuuslevyt ovat M.2-formaatissa ja ne tukevat PCI Express Gen.3 x4 -väylää. 970 PRO lukee dataa 3500 megatavun sekuntinopeudella ja kirjoitus onnistuu 2700 megatavua sekunnissa. EVO-levyllä kirjoitusnopeus on 2500 megatavua sekunnissa.

Samsung on onnistunut parantamaan erityisesti SSD-levyjensä kirjoitusnopeutta. Tämä perustuu uusimpien V-NAND-piirien käyttöön sekä uusittuun Phoenix-ohjaimeen. Näiden ansiosta kirjoitusnopeus on kasvanut edellisestä 960-sarjasta noin 30 prosenttia.

Suorituskykyparannusten lisäksi uutuuslevyt lupaavat pitkäikäistä tallennusta. Niille taataan viiden vuoden toiminta-aika tai 1200 teratavun kirjoittaminen.

970 EVO tulee myyntiin kokoluokissa 250 ja 500 gigatavua sekä 1 ja 2 teratavua. Edullisin levy maksaa 129,90 euroa, kahden teratavun malli lähes 7800 euroa. PRO-levyt saa 512 gigatavun tai teratavun kapasiteeteilla 400 ja 700 euron hintaan.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template