JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Samsung on esitellyt kolmannen polven SSD-levynsä. Pelaajille ja muille harrastajille suunnatut 970 PRO- ja EVO-levyt nostavat taas rimaa, jonka tulevat NVMe-liitäntää käyttävät SSD-levyt joutuvat ylittämään. Nyt rima on jo aika korkealla.

Uutuuslevyt ovat M.2-formaatissa ja ne tukevat PCI Express Gen.3 x4 -väylää. 970 PRO lukee dataa 3500 megatavun sekuntinopeudella ja kirjoitus onnistuu 2700 megatavua sekunnissa. EVO-levyllä kirjoitusnopeus on 2500 megatavua sekunnissa.

Samsung on onnistunut parantamaan erityisesti SSD-levyjensä kirjoitusnopeutta. Tämä perustuu uusimpien V-NAND-piirien käyttöön sekä uusittuun Phoenix-ohjaimeen. Näiden ansiosta kirjoitusnopeus on kasvanut edellisestä 960-sarjasta noin 30 prosenttia.

Suorituskykyparannusten lisäksi uutuuslevyt lupaavat pitkäikäistä tallennusta. Niille taataan viiden vuoden toiminta-aika tai 1200 teratavun kirjoittaminen.

970 EVO tulee myyntiin kokoluokissa 250 ja 500 gigatavua sekä 1 ja 2 teratavua. Edullisin levy maksaa 129,90 euroa, kahden teratavun malli lähes 7800 euroa. PRO-levyt saa 512 gigatavun tai teratavun kapasiteeteilla 400 ja 700 euron hintaan.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template