JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analogiapiireissä on jo pitkään ollut niin, että markkina on jakautunut monien keskisuurten pelurien kesken, joista kukaan ei ole noussut dominoivaan asemaan. Nyt parina viime vuonna Texas Instruments on onnistunut kasvattamaan markkinaosuutensa 18 prosenttiin.

IC Insightsin mukaan analogiakomponentteja myytiin viime vuonna 54.5 miljardilla dollarilla. TI nousi jo lähelle 10 miljardin dollarin haamurajaa liikevaihdon kasvaessa 9,9 miljardiin dollariin.

Analog Devices säilytti markkinoiden kakkospaikkansa, mutta toisaalta sen myyntiä kasvattivat yritysostot viime vuonna. Linear Technology -ostos nosti liikevaihdon yli 4,3 miljardiin dollariin.

Skyworks jatkoi listan kolmosena 3,7 miljardin dollarin liikevaihdolla ja Infineon neljäntenä kasvatti myyntinsä jo lähelle 3,4 miljardia dollaria.

IC Insights ennustaa, että TI:n sema analogiapiirien ykkösenä tulee vain vahvistumaan. Yhtiö aloitti viime vuonna ensimmäisenä analogiapiirien valmistajana tuotannon 300-millisillä kiekoilla. aiempiin 200-millisiin kiekkoihin verrattuna TI pystyy valmistamaan piirejä 40 prosenttia kustannustehokkaammin.

 

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template