JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analogiapiireissä on jo pitkään ollut niin, että markkina on jakautunut monien keskisuurten pelurien kesken, joista kukaan ei ole noussut dominoivaan asemaan. Nyt parina viime vuonna Texas Instruments on onnistunut kasvattamaan markkinaosuutensa 18 prosenttiin.

IC Insightsin mukaan analogiakomponentteja myytiin viime vuonna 54.5 miljardilla dollarilla. TI nousi jo lähelle 10 miljardin dollarin haamurajaa liikevaihdon kasvaessa 9,9 miljardiin dollariin.

Analog Devices säilytti markkinoiden kakkospaikkansa, mutta toisaalta sen myyntiä kasvattivat yritysostot viime vuonna. Linear Technology -ostos nosti liikevaihdon yli 4,3 miljardiin dollariin.

Skyworks jatkoi listan kolmosena 3,7 miljardin dollarin liikevaihdolla ja Infineon neljäntenä kasvatti myyntinsä jo lähelle 3,4 miljardia dollaria.

IC Insights ennustaa, että TI:n sema analogiapiirien ykkösenä tulee vain vahvistumaan. Yhtiö aloitti viime vuonna ensimmäisenä analogiapiirien valmistajana tuotannon 300-millisillä kiekoilla. aiempiin 200-millisiin kiekkoihin verrattuna TI pystyy valmistamaan piirejä 40 prosenttia kustannustehokkaammin.

 

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template