JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelinten sovellusten ja palveluiden päivittäminen saa helposti aikaan myös epätoivottuja seurauksia. Läheskään aina ongelmista ei raportoida, mutta kotimainen parkkisovellus Easypark hoitaa ainakin tiedottamisensa erinomaisesti.

Easyparkin mukaan Google Play -palveluiden päivitys on rikkonut joitakin Huawei-puhelinten ominaisuuksia ja tämä vaikuttaa myös EasyPark-sovellukseen. Google korjaa ongelmaa parhaillaan ja julkistaa uuden päivityksen pian. Easypark-sovelluksen käyttö onnistuu edelleen, jos tyhjentää Google Palvelut -sovelluksen tallennustilan.

Android-sovelluksia päivitetään tiheästi jo tietoturvasyistä, mutta myös silloin, kun sovelluksen käyttöliittymää tai toimintoja viilataan. Käyttäjän laitteessa olevaa sovellusta ei voida hallita palvelinpäästä, joten päivitystä täytyy tarjota push-tyyliin.

Joskus sitten käy niin, että jokin päivityksessä on yhteensopiva joidenkin laitteiden tai niiden UI-kerroksen kanssa. Yleensä käyttäjä ei näistä juuri tietoa saa.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template