JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelinten sovellusten ja palveluiden päivittäminen saa helposti aikaan myös epätoivottuja seurauksia. Läheskään aina ongelmista ei raportoida, mutta kotimainen parkkisovellus Easypark hoitaa ainakin tiedottamisensa erinomaisesti.

Easyparkin mukaan Google Play -palveluiden päivitys on rikkonut joitakin Huawei-puhelinten ominaisuuksia ja tämä vaikuttaa myös EasyPark-sovellukseen. Google korjaa ongelmaa parhaillaan ja julkistaa uuden päivityksen pian. Easypark-sovelluksen käyttö onnistuu edelleen, jos tyhjentää Google Palvelut -sovelluksen tallennustilan.

Android-sovelluksia päivitetään tiheästi jo tietoturvasyistä, mutta myös silloin, kun sovelluksen käyttöliittymää tai toimintoja viilataan. Käyttäjän laitteessa olevaa sovellusta ei voida hallita palvelinpäästä, joten päivitystä täytyy tarjota push-tyyliin.

Joskus sitten käy niin, että jokin päivityksessä on yhteensopiva joidenkin laitteiden tai niiden UI-kerroksen kanssa. Yleensä käyttäjä ei näistä juuri tietoa saa.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template