JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelinten sovellusten ja palveluiden päivittäminen saa helposti aikaan myös epätoivottuja seurauksia. Läheskään aina ongelmista ei raportoida, mutta kotimainen parkkisovellus Easypark hoitaa ainakin tiedottamisensa erinomaisesti.

Easyparkin mukaan Google Play -palveluiden päivitys on rikkonut joitakin Huawei-puhelinten ominaisuuksia ja tämä vaikuttaa myös EasyPark-sovellukseen. Google korjaa ongelmaa parhaillaan ja julkistaa uuden päivityksen pian. Easypark-sovelluksen käyttö onnistuu edelleen, jos tyhjentää Google Palvelut -sovelluksen tallennustilan.

Android-sovelluksia päivitetään tiheästi jo tietoturvasyistä, mutta myös silloin, kun sovelluksen käyttöliittymää tai toimintoja viilataan. Käyttäjän laitteessa olevaa sovellusta ei voida hallita palvelinpäästä, joten päivitystä täytyy tarjota push-tyyliin.

Joskus sitten käy niin, että jokin päivityksessä on yhteensopiva joidenkin laitteiden tai niiden UI-kerroksen kanssa. Yleensä käyttäjä ei näistä juuri tietoa saa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template