JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelinten sovellusten ja palveluiden päivittäminen saa helposti aikaan myös epätoivottuja seurauksia. Läheskään aina ongelmista ei raportoida, mutta kotimainen parkkisovellus Easypark hoitaa ainakin tiedottamisensa erinomaisesti.

Easyparkin mukaan Google Play -palveluiden päivitys on rikkonut joitakin Huawei-puhelinten ominaisuuksia ja tämä vaikuttaa myös EasyPark-sovellukseen. Google korjaa ongelmaa parhaillaan ja julkistaa uuden päivityksen pian. Easypark-sovelluksen käyttö onnistuu edelleen, jos tyhjentää Google Palvelut -sovelluksen tallennustilan.

Android-sovelluksia päivitetään tiheästi jo tietoturvasyistä, mutta myös silloin, kun sovelluksen käyttöliittymää tai toimintoja viilataan. Käyttäjän laitteessa olevaa sovellusta ei voida hallita palvelinpäästä, joten päivitystä täytyy tarjota push-tyyliin.

Joskus sitten käy niin, että jokin päivityksessä on yhteensopiva joidenkin laitteiden tai niiden UI-kerroksen kanssa. Yleensä käyttäjä ei näistä juuri tietoa saa.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2