JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Pitkään on ajateltu, että uusia puolijohdetehtaita ei Eurooppaan saada, mutta nyt saksalainen Infineon Technologies on yllättänyt kaikki. Se ilmoitti rakentavansa uuden tehoelektroniikan komponenttien tuotantolaitoksen Itävallan Villachiin.

Infineonilla on jo Villachissa tehdas. Uusi laitos keskittyy tehopiirien valmistukseen 300-millisillä kiekoilla ja se työllistää valmistuttuaan 400 uutta työntekijää.

Kyse on kaikkiaan 1,6 miljardin euron investoinnista. Euroopan mittakaavassakin kyse on erittäin suuresta panostuksesta uuteen puolijohdetuotantoon. Itävallalle päätös on tietysti ainakin pienimuotoinen lottovoitto.

Infineonin mukaan tehtaan rakentaminen alkaa jo ensi vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Massatuotannon tehtaassa pitäisi alkaa vuoden 2021 alkupuolella.

Infineon on markkinajohtaja tehokomponenteissa noin 18,5 prosentin markkinaosuudellaan.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template