JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Toshiba aikoo esitellä CeBIT-messuilla kesäkuun alussa maailman ensimmäisen palvelinkoneisiin kehitetyn 14 teratavun HDD-kiintolevyn. Yhtiön mukaan kyseessä on markkinoiden ensimmäinen 9 levyä samaan koteloon pakkaava palvelinten tallennusratkaisu.

Heliumiin sinetöity kotelo on standardia 3,5-tuumaista kokoa. MG07ACA-levyn lukupää kiertää levyn raitoja 7200 kierroksen minuuttinopeudella ja luetut bitit siirtyvät prosessointiin kuden gigabitin SATA-väylää pitkin.

Toshiba aikoo esitellä CeBITissä muitakin uusia tallennuslaitteita. Esimerkiksi S300-sarjan levyillä kapasiteettia saa jopa 10 teratavua ja kaikille levyillä on 256 megatavun datapuskuri. Levy pystyy tallentamaan jopa 64 valvontakamerasta tulevaa kuvaa 24/7-periaatteella.

Toshiban uutuudet osoittavat, että vaikka flash-pohjaiset SSD-levyt yleistyvät kuluttajien koneissa ja myös palvelinkäytössä, perinteinen magneettinen tallennus on yhä voimissaan ammattikäytössä.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template