JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Globaalisti yhteenliitettyjä datakeskuksia operoiva Equinix on julkistanut SmartKey-palvelun, joka tarjoaa maailman ensimmäisenä keskitettyä pilvipalveluiden salausavainten hallintaa ja salausta palveluna. Uusi palvelu yksinkertaistaa ja parantaa tietoturvaa merkittävästi.

SmartKey nojautuu Equinixin maailmanlaajuiseen alustaan, jossa on noin kaksisataa kansainvälistä datakeskusta ja joista kuusi on Suomessa. Asiakkaat voivat säilöä pilvipalveluiden salausavaimia turvallisesti lähellä dataa hybridi- ja monipilviympäristöissä, mutta kuitenkin siten, että avaimet pysyvät erillään datasta. Myös avaimet itse salataan.

Riippumaton SmartKey on alan ensimmäinen maailmanlaajuisesti saatavilla oleva keskitetty salausavainten hallinnan ja salauksen ratkaisu. Se generoi ja tallentaa salausavaimia turvallisesti sekä integroituu niin julkisiin kuin yksityisiin pilviin. Edut tulevat esiin varsinkin epäyhtenäisissä IT-ympäristöissä, joissa on käytössä sekä yksityisiä että julkisia pilvipalveluita ja niiden yhdistelmiä.

SmartKey tekee avaimien hallinnan yksinkertaiseksi, koska sen ansiosta organisaatio ei enää tarvitse eri salausavaimia eri pilviin. Se myös varmistaa, että organisaation tietoturvapolitiikkaa noudatetaan verkon reunalla.

- SmartKey ratkaisee joukon ongelmia, joita yhä useammat yritykset myös Suomessa kohtaavat. Ilman SmartKeytä salausavainten hallinta tulee kalliiksi, hankalaksi ja riskialttiiksi, kun organisaatioiden pitää huolehtia jokaisen käytetyn palvelun salausavaimista erikseen. Lisäksi avaimia saatetaan säilyttää siellä missä datakin sijaitsee, mikä on tietoturvan kannalta arveluttavaa, Equinixin Suomen toimitusjohtaja Sami Holopainen sanoo.

SmartKey täyttää tiukimmatkin kryptografian ja tietoturvan vaatimukset, kuten Yhdysvaltain liittovaltion viranomaisten FIPS 140 -standardin. Palvelu hyödyntää Fortanix-yhtiön laitetta ja salausteknologiaa avainten yksityisyyden suojaamiseksi. Käytetty teknologia takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

SmartKey on saatavilla ympäri maailmaa, ja Equinixin asiakkaat voivat kokeilla sitä 30 päivän ajan sitoumuksetta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template