JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tyypillisesti modulaarisessa mittausjärjestelmässä on ollut useita PXI-pohjaisia kortteja. Niiden ohjaaminen ja mittaustulosten saaminen ulos on ollut hankalaa. NI parantaa tilannetta uudella InstrumentStudio-työkalulla, jolla voidaan ohjata testausjärjestelmän kaikkia PXI-kortteja.

Uusi ohjelmisto oli NI Week -tapahtuman merkittävin julkistus. NI lanseerasi tapahtumassa tietysti uuden version LabView´stä, mutta nyt uudet ominaisuudet keskittyivät alustalla esimerkiksi kolmansien osapu9olten kehittämän IP:n parempaan tukeen.

NI:n mukaan tuotteen kehityksen aikana suunnittelijat usein haaskaavat kallisarvoista aikaa korreloimalla mittaustuloksia samanlaisista, mutta eri kortteja hyödyntävistä testeistä. Tuotantolinjalla on puolestaan voitu investoida eri rautaan kuin kehityslabrassa.

InstrumentStudio helpottaa näitä ongelmia exportoimalla eli viemällä konfigurointitiedosto ohjelmistoympäristöön, joissa asetukset voidaan toistaa. Tämä helpottaa mittaustulosten korrelointia. Lisäksi testausinsinöörit voivat ohjelmiston avulla valvoa PXI-instrumenttien toimintaa testauksen aikana.

InstrumentStudio sisältyy jokaisen uuden NI:n PXI-pohjaisen mittauskortin hankintaan. Lisäksi ohjelmisto voidaan ladata ilmaiseksi aiemmin ostettuja kortteja hyödyntäviin järjestelmiin.

Lisätietoja saa NI:n sivuilta.

 

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template