JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

IMAPS Nordic ja IEEE ESP Nordic järjestävät vuosittain vuosittain konferenssin ja näyttelyn eri Pohjoismaissa. Ensi viikolla tapahtuma järjestetään Oulussa VTT:n isännöimänä.

Konferenssi keskittyy elektroniikan materiaaleihin, suunnitteluun ja tuotantotekniikkaan. Vankka tekninen ohjelma pitää sisällään luennoitsijoita eri Euroopan maista ja totuttuun tapaan sekä teollisuudesta että tutkimuslaitoksista, koska tilaisuuden tavoite on saada tutkimustuloksia teollisuuskäyttöön.

Tutkimuksessa keskeisin tavoite on edelleen piirien minityriasointi. Lisäksi tavoitellaan edelleen tehonkulutuksen pienentämistä esimerkiksi suosiotaan kasvattavissa anturipiireissä.

Nordpacin keynote-puheen pitää keskiviikkona Huawein Suomen johtaja Mikko Terho. Hän puhuu siitä, miten kuluttajalaitteissa uusimmilla rautaratkaisuilla voi erottautua kilpailijoista. Koko ohjelma löytyy tapahtuman verkkosivuilta.

Kolmipäiväinen Nordpac alkaa ensi viikon tiistaina. Tapahtuman sivuilta löytyy lisätietoa ja mahdollisuus ilmoittautua mukaan. VTT:n aulassa järjestettävään on vapaa pääsy 13. ja 14. kesäkuuta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template