JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

IMAPS Nordic ja IEEE ESP Nordic järjestävät vuosittain vuosittain konferenssin ja näyttelyn eri Pohjoismaissa. Ensi viikolla tapahtuma järjestetään Oulussa VTT:n isännöimänä.

Konferenssi keskittyy elektroniikan materiaaleihin, suunnitteluun ja tuotantotekniikkaan. Vankka tekninen ohjelma pitää sisällään luennoitsijoita eri Euroopan maista ja totuttuun tapaan sekä teollisuudesta että tutkimuslaitoksista, koska tilaisuuden tavoite on saada tutkimustuloksia teollisuuskäyttöön.

Tutkimuksessa keskeisin tavoite on edelleen piirien minityriasointi. Lisäksi tavoitellaan edelleen tehonkulutuksen pienentämistä esimerkiksi suosiotaan kasvattavissa anturipiireissä.

Nordpacin keynote-puheen pitää keskiviikkona Huawein Suomen johtaja Mikko Terho. Hän puhuu siitä, miten kuluttajalaitteissa uusimmilla rautaratkaisuilla voi erottautua kilpailijoista. Koko ohjelma löytyy tapahtuman verkkosivuilta.

Kolmipäiväinen Nordpac alkaa ensi viikon tiistaina. Tapahtuman sivuilta löytyy lisätietoa ja mahdollisuus ilmoittautua mukaan. VTT:n aulassa järjestettävään on vapaa pääsy 13. ja 14. kesäkuuta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template