JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelin ei välttämättä ole ihanteellinen alusta pelaamiseen, mutta ylivoimaisesti suosituin se on. Asusin peliosasto ROG eli Republic of Gamers julkisti Taiwanin Computex-näyttelyssä laitteen, jota se kehuu maailman ensimmäiseksi pelaajien älypuhelimeksi.

Yrityksen muaan ROG Phone on mobiilipelaamisen mullistava 6-tuumaisella näytöllä varustettu tehopakkaus. Sen moottorina jyrisee maailman nopein 8-ytiminen Snapdragon 845 -sovellusprosessori. Sen kellotaajuus yltää 2,96 ggahertsiin.

Grafiikkaa ruudulle piirtää Adreno 630 -prosessori. oska kombo tuottaa melkoisesti lämpöä, laitteeseen voi liittää erillisen AeroActive-jäähdytysyksikön.

ROG-kännyän lukemat ovat kovia. AMOLED-ruutu päivittyy 90 kertaa sekunnissa ja sen vasteaika on 1 millisekunti. Lisäksi laitteessa on kaksi ohjelmoitavaa ultraääninappia, jotka antavat pelaajalle haltisen palautteen.

Jos haluaa pelata puhelimella isommalla ruudulla, yhteys onnistuu 60 gigahertsin WiGig-yhteydellä. Laite painaa 200 grammaa ja virtaa imetään 4000 milliampeeritunnin akusta.

Ainakaan vielä ROG ei paljastanut ihmekännykkänsä hintaa. Aivan halvimmasta päästä se ei taatusti ole.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template