JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelin ei välttämättä ole ihanteellinen alusta pelaamiseen, mutta ylivoimaisesti suosituin se on. Asusin peliosasto ROG eli Republic of Gamers julkisti Taiwanin Computex-näyttelyssä laitteen, jota se kehuu maailman ensimmäiseksi pelaajien älypuhelimeksi.

Yrityksen muaan ROG Phone on mobiilipelaamisen mullistava 6-tuumaisella näytöllä varustettu tehopakkaus. Sen moottorina jyrisee maailman nopein 8-ytiminen Snapdragon 845 -sovellusprosessori. Sen kellotaajuus yltää 2,96 ggahertsiin.

Grafiikkaa ruudulle piirtää Adreno 630 -prosessori. oska kombo tuottaa melkoisesti lämpöä, laitteeseen voi liittää erillisen AeroActive-jäähdytysyksikön.

ROG-kännyän lukemat ovat kovia. AMOLED-ruutu päivittyy 90 kertaa sekunnissa ja sen vasteaika on 1 millisekunti. Lisäksi laitteessa on kaksi ohjelmoitavaa ultraääninappia, jotka antavat pelaajalle haltisen palautteen.

Jos haluaa pelata puhelimella isommalla ruudulla, yhteys onnistuu 60 gigahertsin WiGig-yhteydellä. Laite painaa 200 grammaa ja virtaa imetään 4000 milliampeeritunnin akusta.

Ainakaan vielä ROG ei paljastanut ihmekännykkänsä hintaa. Aivan halvimmasta päästä se ei taatusti ole.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template