JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelin ei välttämättä ole ihanteellinen alusta pelaamiseen, mutta ylivoimaisesti suosituin se on. Asusin peliosasto ROG eli Republic of Gamers julkisti Taiwanin Computex-näyttelyssä laitteen, jota se kehuu maailman ensimmäiseksi pelaajien älypuhelimeksi.

Yrityksen muaan ROG Phone on mobiilipelaamisen mullistava 6-tuumaisella näytöllä varustettu tehopakkaus. Sen moottorina jyrisee maailman nopein 8-ytiminen Snapdragon 845 -sovellusprosessori. Sen kellotaajuus yltää 2,96 ggahertsiin.

Grafiikkaa ruudulle piirtää Adreno 630 -prosessori. oska kombo tuottaa melkoisesti lämpöä, laitteeseen voi liittää erillisen AeroActive-jäähdytysyksikön.

ROG-kännyän lukemat ovat kovia. AMOLED-ruutu päivittyy 90 kertaa sekunnissa ja sen vasteaika on 1 millisekunti. Lisäksi laitteessa on kaksi ohjelmoitavaa ultraääninappia, jotka antavat pelaajalle haltisen palautteen.

Jos haluaa pelata puhelimella isommalla ruudulla, yhteys onnistuu 60 gigahertsin WiGig-yhteydellä. Laite painaa 200 grammaa ja virtaa imetään 4000 milliampeeritunnin akusta.

Ainakaan vielä ROG ei paljastanut ihmekännykkänsä hintaa. Aivan halvimmasta päästä se ei taatusti ole.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Ajoneuvoista voidaan tehdä tietoturvallisia

Tulevaisuudessa V2I- (vehicle to infrastructure) ja V2V-yhteydet (vehicle to vehicle) saavat rinnalleen V2X-tietoliikenteen (vehicle to everything). Kyse on miljardin dollarin markkinoista, joka kiinnostaa kuluttajaakin yhä enemmän. Yksi tavoite V2X-yhteyksissä on vähentää onnettomuuksia informaation vaihdon avulla.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2