JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

EU on myöntänyt tavoitellun Horizon 2020 SME Instrument Phase 2 -innovointirahoituksen suomalaiselle DB Pro Oy:lle. Myönnetyllä 1,8 miljoonalla eurolla DB Pro edistää tietokanta-alustojen optimointiratkaisunsa Governorin tuotekehitystä ja kansainvälistä kaupallistamista.

Kilpailu rahoituksesta oli kova. Tällä kierroksella kaikkiaan yli tuhannen hakemuksen joukosta SME Instrument Phase 2 -rahoitus myönnettiin vain noin 60 yritykselle. Rahoitettujen joukossa oli ainoastaan kolme suomalaisyritystä. DB Pro on näistä ainoa IT-alan yritys.

- Raadin perusteluja olivat muun muassa korkea motivaatio ja osaaminen sekä selkeä visio. Raati näki, että ratkaisullamme on erinomainen markkinapotentiaali ja ajoitus sille on nyt oikea. Lisäksi saimme kiitosta ratkaisun ympäristövaikutuksista. On hienoa huomata, että radikaali innovaatiomme huomataan EU-tasolla saakka, iloitsee Governorin keksijä, DB Pro:n perustaja ja teknologiajohtaja Jani K. Savolainen.

Governor-ratkaisun avulla organisaatiot voivat eliminoida tarpeettomia tietokantapalvelimiaan siten, että parhaimmillaan tietokanta-alustaan liittyvät kustannukset voivat jopa puolittua. Esimerkiksi A-lehdet saavutti ratkaisulla 47 prosentin säästöt tietokantapalvelimiensa lisenssikustannuksista. Governor-ratkaisua on jo toimitettu myös kansainvälisille asiakkaille esimerkiksi Hollantiin.

EU:n Horisontti 2020 on maailman suurin tutkimus- ja innovaatiorahoitusohjelma, jonka koko on lähes 80 miljardia euroa vuosille 2014–2020.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Ajoneuvoista voidaan tehdä tietoturvallisia

Tulevaisuudessa V2I- (vehicle to infrastructure) ja V2V-yhteydet (vehicle to vehicle) saavat rinnalleen V2X-tietoliikenteen (vehicle to everything). Kyse on miljardin dollarin markkinoista, joka kiinnostaa kuluttajaakin yhä enemmän. Yksi tavoite V2X-yhteyksissä on vähentää onnettomuuksia informaation vaihdon avulla.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2