JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

EU on myöntänyt tavoitellun Horizon 2020 SME Instrument Phase 2 -innovointirahoituksen suomalaiselle DB Pro Oy:lle. Myönnetyllä 1,8 miljoonalla eurolla DB Pro edistää tietokanta-alustojen optimointiratkaisunsa Governorin tuotekehitystä ja kansainvälistä kaupallistamista.

Kilpailu rahoituksesta oli kova. Tällä kierroksella kaikkiaan yli tuhannen hakemuksen joukosta SME Instrument Phase 2 -rahoitus myönnettiin vain noin 60 yritykselle. Rahoitettujen joukossa oli ainoastaan kolme suomalaisyritystä. DB Pro on näistä ainoa IT-alan yritys.

- Raadin perusteluja olivat muun muassa korkea motivaatio ja osaaminen sekä selkeä visio. Raati näki, että ratkaisullamme on erinomainen markkinapotentiaali ja ajoitus sille on nyt oikea. Lisäksi saimme kiitosta ratkaisun ympäristövaikutuksista. On hienoa huomata, että radikaali innovaatiomme huomataan EU-tasolla saakka, iloitsee Governorin keksijä, DB Pro:n perustaja ja teknologiajohtaja Jani K. Savolainen.

Governor-ratkaisun avulla organisaatiot voivat eliminoida tarpeettomia tietokantapalvelimiaan siten, että parhaimmillaan tietokanta-alustaan liittyvät kustannukset voivat jopa puolittua. Esimerkiksi A-lehdet saavutti ratkaisulla 47 prosentin säästöt tietokantapalvelimiensa lisenssikustannuksista. Governor-ratkaisua on jo toimitettu myös kansainvälisille asiakkaille esimerkiksi Hollantiin.

EU:n Horisontti 2020 on maailman suurin tutkimus- ja innovaatiorahoitusohjelma, jonka koko on lähes 80 miljardia euroa vuosille 2014–2020.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template