JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

EU on myöntänyt tavoitellun Horizon 2020 SME Instrument Phase 2 -innovointirahoituksen suomalaiselle DB Pro Oy:lle. Myönnetyllä 1,8 miljoonalla eurolla DB Pro edistää tietokanta-alustojen optimointiratkaisunsa Governorin tuotekehitystä ja kansainvälistä kaupallistamista.

Kilpailu rahoituksesta oli kova. Tällä kierroksella kaikkiaan yli tuhannen hakemuksen joukosta SME Instrument Phase 2 -rahoitus myönnettiin vain noin 60 yritykselle. Rahoitettujen joukossa oli ainoastaan kolme suomalaisyritystä. DB Pro on näistä ainoa IT-alan yritys.

- Raadin perusteluja olivat muun muassa korkea motivaatio ja osaaminen sekä selkeä visio. Raati näki, että ratkaisullamme on erinomainen markkinapotentiaali ja ajoitus sille on nyt oikea. Lisäksi saimme kiitosta ratkaisun ympäristövaikutuksista. On hienoa huomata, että radikaali innovaatiomme huomataan EU-tasolla saakka, iloitsee Governorin keksijä, DB Pro:n perustaja ja teknologiajohtaja Jani K. Savolainen.

Governor-ratkaisun avulla organisaatiot voivat eliminoida tarpeettomia tietokantapalvelimiaan siten, että parhaimmillaan tietokanta-alustaan liittyvät kustannukset voivat jopa puolittua. Esimerkiksi A-lehdet saavutti ratkaisulla 47 prosentin säästöt tietokantapalvelimiensa lisenssikustannuksista. Governor-ratkaisua on jo toimitettu myös kansainvälisille asiakkaille esimerkiksi Hollantiin.

EU:n Horisontti 2020 on maailman suurin tutkimus- ja innovaatiorahoitusohjelma, jonka koko on lähes 80 miljardia euroa vuosille 2014–2020.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template