JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Dell Technologies kertoi eilen, että se listautuu New Yorkin pörssiin. Yhtiön perustaja Michael Dell listautuu uudelleen pörssiin ehdoilla, jotka estävät vuoden 2013 kaltaisen valtausyrityksen, jonka takia Dell osti yrityksensä takaisin yksityiseksi.

Uusien sääntöjen mukaan Michael Dell omistaa lähes puolet yrityksestä. Silver Lake Management LLC kumppaninaan Dell varmistaa, että kontrolli yrityksestä säilyy hänellä. VMwaren osakkeenomistajille uusi järjestely on asiantuntijoiden mukaan epäedullinen.

Michael Dellin mukaan yrityksen vieminen yksityiseksi vuonna 2013 oli paras mahdollinen päätös. Dellistä tuli nopeampi ja parempi toimimaan pitkällä tähtäimellä, kun sen ei tarvinnut tyydyttää aggressiivisten sijoittajien nopeita tuotto-odotuksia. Viisi vuotta sitten 57 miljardin dollarin Dell oli suurin yksityinen yritys maailmassa.

Nyt Dell on selvästi suurempi yritys parin vuoden takaisen EMC-kaupan jälkeen, sekä omistuksineen VMwaressa, Virtustreamissa ja tietoturvayhtiö RSA:ssa. Pörssissä Dell voi lisätä sekä yrityksensä että oman henkilökohtaisensa varallisuutensa arvoa jopa merkittävästi.

Dell itse ei sinänsä tarvitse lisää rahaa. Amerikkalaislähteiden mukaan hänen nettovarallisuutensa arvo on yli 22 miljardia dollaria. Kaksi kolmasosaa varallisuudesta on sidottu Dell Technologiesin pääomaan.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template