JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Dell Technologies kertoi eilen, että se listautuu New Yorkin pörssiin. Yhtiön perustaja Michael Dell listautuu uudelleen pörssiin ehdoilla, jotka estävät vuoden 2013 kaltaisen valtausyrityksen, jonka takia Dell osti yrityksensä takaisin yksityiseksi.

Uusien sääntöjen mukaan Michael Dell omistaa lähes puolet yrityksestä. Silver Lake Management LLC kumppaninaan Dell varmistaa, että kontrolli yrityksestä säilyy hänellä. VMwaren osakkeenomistajille uusi järjestely on asiantuntijoiden mukaan epäedullinen.

Michael Dellin mukaan yrityksen vieminen yksityiseksi vuonna 2013 oli paras mahdollinen päätös. Dellistä tuli nopeampi ja parempi toimimaan pitkällä tähtäimellä, kun sen ei tarvinnut tyydyttää aggressiivisten sijoittajien nopeita tuotto-odotuksia. Viisi vuotta sitten 57 miljardin dollarin Dell oli suurin yksityinen yritys maailmassa.

Nyt Dell on selvästi suurempi yritys parin vuoden takaisen EMC-kaupan jälkeen, sekä omistuksineen VMwaressa, Virtustreamissa ja tietoturvayhtiö RSA:ssa. Pörssissä Dell voi lisätä sekä yrityksensä että oman henkilökohtaisensa varallisuutensa arvoa jopa merkittävästi.

Dell itse ei sinänsä tarvitse lisää rahaa. Amerikkalaislähteiden mukaan hänen nettovarallisuutensa arvo on yli 22 miljardia dollaria. Kaksi kolmasosaa varallisuudesta on sidottu Dell Technologiesin pääomaan.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 triljoonaa digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Parempaa ääntä mobiililaitteeseen

Jopa pienten mobiililaitteiden odotetaan nyt toistavan ääntä laadukkaasti pitkällä akkukestolla. Pienestä laitekoosta johtuen tämä on iso haaste suunnittelun näkökulmasta. Mitä pienempi laite, sitä pienempi akku ja sitä myötä kapasiteetti. Tässä artikkelissa tutkitaan tekniikoita, joiden avulla suunnittelijat voivat toteuttaa laadukkaan audion ja pitkän akkukeston kannettaviin laitteisiin kuten korvanappeihin ja Bluetooth-kuulokkeisiin.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template