JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Jos haluaa integroida mobiili- ja satelliittiverkon yhteydet samaan laitteeseen – ja mihinpä niitä ei integroitaisi – pitää yleensä istuttaa eri antennit samaan laitteeseen, mikä vie arvokasta tilaa ja kasvattaa kustannuksia. Fractus Antennas on esitellyt antennin, joka suoriutuu molemmista signaaleista samanaikaisesti.

TRIO mXTEND -antenni on kooltaan 3 x 30 -millinen ja yhden millin paksu. Se tukee satelllittipuolelta GPS-, Galileo-, GLONASS- ja BeiDousignaaleja ja mobiiliverkoissa 2G-, 3G- ja LTE-yhteyksiä. Antenni voidaan virittää kunkin markkina-alueen spesifisten tarpeiden mukaan.

Teknisessä dokumentissaan Fractus esittelee evaluointikorttia, jolla on eri taajuuksilla viritetty antenni. Käytännön suunnittelussa komponentit antennin lähellä – LCD-näytöt, akut, kuoret. littimet jne. – vaikuttavat antennin suorituskykyyn. Siksi Fractuksen mukaan suositellaan kunkin verkon signaalinkäsittelyn aloittamista mahdollisimman lähellä antennituloa. Käytännössä tämä tarkoittaa 00402- ja 0603-kokoisten pintaliitoskomponenttien käyttöä.

Fractuksen dokumentissa esitellään antennin suorituskykyä sekä säteilykuvioita. Lue lisää täältä.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template