JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Jos haluaa integroida mobiili- ja satelliittiverkon yhteydet samaan laitteeseen – ja mihinpä niitä ei integroitaisi – pitää yleensä istuttaa eri antennit samaan laitteeseen, mikä vie arvokasta tilaa ja kasvattaa kustannuksia. Fractus Antennas on esitellyt antennin, joka suoriutuu molemmista signaaleista samanaikaisesti.

TRIO mXTEND -antenni on kooltaan 3 x 30 -millinen ja yhden millin paksu. Se tukee satelllittipuolelta GPS-, Galileo-, GLONASS- ja BeiDousignaaleja ja mobiiliverkoissa 2G-, 3G- ja LTE-yhteyksiä. Antenni voidaan virittää kunkin markkina-alueen spesifisten tarpeiden mukaan.

Teknisessä dokumentissaan Fractus esittelee evaluointikorttia, jolla on eri taajuuksilla viritetty antenni. Käytännön suunnittelussa komponentit antennin lähellä – LCD-näytöt, akut, kuoret. littimet jne. – vaikuttavat antennin suorituskykyyn. Siksi Fractuksen mukaan suositellaan kunkin verkon signaalinkäsittelyn aloittamista mahdollisimman lähellä antennituloa. Käytännössä tämä tarkoittaa 00402- ja 0603-kokoisten pintaliitoskomponenttien käyttöä.

Fractuksen dokumentissa esitellään antennin suorituskykyä sekä säteilykuvioita. Lue lisää täältä.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template