JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Huawei on ilmoittanut, että elokuusta alkaen se alkaa syöttää useisiin huippumalleihinsa niiden grafiikkasuorituskykyä parantavia päivityksiä. kyse on GPU Turbo -tekniikasta, joka tuodaan laitteisiin osana EMUI-käyttöliittymäpäivitystä.

Huawein mukaan GPU Turbo parantaa grafiikan suorituskykyä jopa 60 prosenttia samalla, kun tehonkulutus pienenee kolmanneksella. Ensimmäisenä päivitys tuodaan Mate 10-, Mate 10 Pro-, Mate RS-, P20 ja P20 Pro -malleihin elokuusta alkaen. Syys-lokakuussa päivitys on luvassa moniin muihin malleihin.

Ensi alkuun GPU Turbon eduista saa nauttia kahdessa hittipelissä, jotka ovat PUBG MOBILE ja Mobile Legends: Bang Bang. Tehokkaampi grafiikka parantaa toisaalta myös EMUI-käyttöliittymän nopeutta.

GPU Turbo -tekniikassa on yksinkertaisesti kyse siitä, että raskaampaa grafiikkaa siirretään enemmän piirisarjan grafiikkaosan suoritettavaksi. Ensiksi tekniikka tuotiin käyttöön Huawein Honor-brändin laitteissa. Koska monissa laitteissa käytetään samoja piirisarjoja, rauta tukee samaa toiminnallisuutta laajasti.

OnePlus 6:n kamera saa päivityksen

Softalla voidaan parantaa myös olemassaolevia laitteita, kuten OnePlussan ilmoitus kertoo. Uusin OnePlus 6 saa ison kamerapäivityksen tulevan OxygenOS 5.1.9 -ohjelmistöpäivityksen myötä. Kameraa on päivitetty yhteisön palautteen pohjalta.

DxOMarkin mukaan OnePlus 6:ssa on nopea ja tarkka autofokus, kirkkaat ja vahvat värit kaikissa olosuhteissa. Uusi päivitys parantaa selkeyttä, dynaamista aluetta, potrettitilan reunantunnistusta, sekä yleisesti tarkentamisen nopeutta ja tarkkuutta.

Päivityksen myötä OnePlus 6 saa myös integroidun Google Lens -toiminnon, joka käyttää puhelimen kameraa näyttääkseen tietoa kohteista koneoppimisen avulla. Kameraa voi käyttää skannaamaan QR-koodeja sekä saamaan lisätietoa kirjoista, rakennuksista ja taideteoksista kuvantunnistustyökalun avulla. Myös OnePlus 5 ja 5T -puhelimien käyttäjät saavat uuden Google Lens -päivityksen puhelimeensa lähiaikoina OTA:n kautta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template