JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

VLC Player on erittäin hyvä avoin Android-mediasoitin, joka toistaa sujuvasti käytännössä kaikenlaisia musiikki- ja videotiedostoja. Nyt soitinta kehittävä VideoLAN on suuttunut Huaweille ja estänyt soittimen lataamisen kiinalaisvalmistajan uusimpiin kännyköihin Googlen Play-kaupasta.

Syynä on Huawein laitteissaan käyttämä tehonsäästötekniikka, joka sulkee taustalla toimivat sovellukset. Tämä tietenkin pidentää laitteen toiminta-aikaa, mutta samalla käytäntö tekee VLC Playeristä toimintakyvyttömän. Musiikkia kun pääsääntöisesti kuunnellaan taustalla.

Samaan ongelmaan törmäsin aikoinaan itsekin, kun ihmettelin soittimen pysähtymistä. Ensimmäisenä mieleen tuli, että koko sovellus kaatuilee, mutta laitteen sovelluskohtaisista virransäästöasetuksista soittimen pystyi tietenkin virittämään ”normaaliin” toimintaan.

Mustalle listalle joutuminen ei tarkoita sitä, etteikö soitinta voisi ladata Huawein puhelimiin. Se vain edellyttää nyt apk-asennuspaketin lataamista suoraan ja sen asentamista. VideoLAN näyttää ajattelevan, että jos käyttäjältä onnistuu apk-paketin asennus, hän pystyy myös kiertämään laitteen tehonsäästörajoitukset.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template