JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Taiwanilainen Synology on esitellyt uuden verkkolevypalvelimen. RackStation RS1219+ on kahdeksan levyn 2U NAS-asema. Asemassa käytetäänM.2 SSD -levyjä, mikä takaa kovan suorituskyvyn.

Kompaktin muotoilun ansiosta RS1219+ voidaan asentaa räkkilaitetelineeseen tai -kaappiin kahdella kiinnityskiskolla. Se on erityisen sopiva ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokasta tallennusratkaisua mutta eivät halua investoida erilliseen datakeskukseen.

Laitteiden elinkaarikustannukset ovat yrityksille tärkeitä, ja tallennusratkaisun onkin oltava sekä kattava että taloudellisesti järkevä. Vain 12 tuumaa syvä RS1219+ voidaankin asentaa pienikokoiseen kaksikiskoiseen laitetelineeseen, joten käyttäjän ei tarvitse investoida erikseen fyysisen palvelintilan kasvattamiseen tai kiinnityskiskoihin.

RS1219+ -palvelimen tallennustilaa voidaan laajentaa jopa 144 teratavuun, kun se yhdistetään RX418-laajennusyksikköön. Näin kasvavat yritykset voivat laajentaa datakeskustaan samaan tahtiin yhtiön kanssa. Lisäksi palvelimen suorituskykyä voidaan tehostaa entisestään M.2 SATA SSD -puskuroinnilla, jota varten palvelimeen voidaan asentaa erillinen kahta M.2 SSD -asemaa tukeva PCIe-sovitin.

RS1219+-asemassa käytetään Synologyn NAS -laitteille suunniteltu DiskStation Manager -käyttöjärjestelmää. Se sisältää laajan valikoiman tehokkaita sovelluksia tietoturvan ja tehokkuuden varmistamiseksi.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Roima parannus IoT-verkkojen tietoturvaan

Langattomia IoT-laitteita pidetään merkittävänä uhkana teollisuuden tietoverkkojen turvallisuudelle. Tietoturvassa voidaan kuitenkin päästä roimasti paremmalle tasolle soveltamalla TLS-suojausmenettelyn virtaviivaistettua johdannaista, jonka avulla ei-IP-pohjaiset IoT-solmut voidaan turvallisesti liittää IP-pohjaisiin verkkoihin. Vahva tietoturva voidaan näin kattaa koko verkkojärjestelmän päästä päähän.

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template