JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Taiwanilainen Synology on esitellyt uuden verkkolevypalvelimen. RackStation RS1219+ on kahdeksan levyn 2U NAS-asema. Asemassa käytetäänM.2 SSD -levyjä, mikä takaa kovan suorituskyvyn.

Kompaktin muotoilun ansiosta RS1219+ voidaan asentaa räkkilaitetelineeseen tai -kaappiin kahdella kiinnityskiskolla. Se on erityisen sopiva ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokasta tallennusratkaisua mutta eivät halua investoida erilliseen datakeskukseen.

Laitteiden elinkaarikustannukset ovat yrityksille tärkeitä, ja tallennusratkaisun onkin oltava sekä kattava että taloudellisesti järkevä. Vain 12 tuumaa syvä RS1219+ voidaankin asentaa pienikokoiseen kaksikiskoiseen laitetelineeseen, joten käyttäjän ei tarvitse investoida erikseen fyysisen palvelintilan kasvattamiseen tai kiinnityskiskoihin.

RS1219+ -palvelimen tallennustilaa voidaan laajentaa jopa 144 teratavuun, kun se yhdistetään RX418-laajennusyksikköön. Näin kasvavat yritykset voivat laajentaa datakeskustaan samaan tahtiin yhtiön kanssa. Lisäksi palvelimen suorituskykyä voidaan tehostaa entisestään M.2 SATA SSD -puskuroinnilla, jota varten palvelimeen voidaan asentaa erillinen kahta M.2 SSD -asemaa tukeva PCIe-sovitin.

RS1219+-asemassa käytetään Synologyn NAS -laitteille suunniteltu DiskStation Manager -käyttöjärjestelmää. Se sisältää laajan valikoiman tehokkaita sovelluksia tietoturvan ja tehokkuuden varmistamiseksi.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template