JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö Procuritas Capital Investors on hankkinut enimmäisomistuksen Netcontrol Oy:n osakkeista. Netcontrol tunnetaan reaaliaikaisista sähköverkon valvonnan, ohjauksen ja automaation ratkaisuuista.

Netcontrolilla on vankka asema Pohjoismaissa sekä laaja kansainvälinen asiakaskunta. Johtoryhmän jäsenet ovat menestyksekkäästi kehittäneet yhtiötä joustavien ja laadukkaiden ratkaisujen tunnettuna toimittajana ja säilyttävät edelleen vähemmistöosakkuuden yhtiössä.

- Johtoryhmä on innoissaan uudesta yhteistyökumppanista ja odotamme yhteistyötä Procuritaksen kanssa jatkaaksemme liiketoimintamme kasvua ja kehitystä. Meillä on tällä hetkellä useita mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia ja aktiiviset omistajat, kuten Procuritas, jolla on selkeät tavoitteet ja mahdollisuudet tukea kasvua sekä kokemusta yritysten tukemisesta vastaavissa tilanteissa, tekevät yhteistyökumppanuudesta juuri sopivan meille, sanoo Netcontrolin toimitusjohtaja Mikael Nordman.

Netcontrol on perustettu vuonna 1991. Sen pääkonttori on Helsingissä ja se työllistää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa noin 80 automaation ammattilaista. Viime vuonna yhtiön liikevaihto oli 19 miljoonaa euroa.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2