JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö Procuritas Capital Investors on hankkinut enimmäisomistuksen Netcontrol Oy:n osakkeista. Netcontrol tunnetaan reaaliaikaisista sähköverkon valvonnan, ohjauksen ja automaation ratkaisuuista.

Netcontrolilla on vankka asema Pohjoismaissa sekä laaja kansainvälinen asiakaskunta. Johtoryhmän jäsenet ovat menestyksekkäästi kehittäneet yhtiötä joustavien ja laadukkaiden ratkaisujen tunnettuna toimittajana ja säilyttävät edelleen vähemmistöosakkuuden yhtiössä.

- Johtoryhmä on innoissaan uudesta yhteistyökumppanista ja odotamme yhteistyötä Procuritaksen kanssa jatkaaksemme liiketoimintamme kasvua ja kehitystä. Meillä on tällä hetkellä useita mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia ja aktiiviset omistajat, kuten Procuritas, jolla on selkeät tavoitteet ja mahdollisuudet tukea kasvua sekä kokemusta yritysten tukemisesta vastaavissa tilanteissa, tekevät yhteistyökumppanuudesta juuri sopivan meille, sanoo Netcontrolin toimitusjohtaja Mikael Nordman.

Netcontrol on perustettu vuonna 1991. Sen pääkonttori on Helsingissä ja se työllistää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa noin 80 automaation ammattilaista. Viime vuonna yhtiön liikevaihto oli 19 miljoonaa euroa.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template