JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö Procuritas Capital Investors on hankkinut enimmäisomistuksen Netcontrol Oy:n osakkeista. Netcontrol tunnetaan reaaliaikaisista sähköverkon valvonnan, ohjauksen ja automaation ratkaisuuista.

Netcontrolilla on vankka asema Pohjoismaissa sekä laaja kansainvälinen asiakaskunta. Johtoryhmän jäsenet ovat menestyksekkäästi kehittäneet yhtiötä joustavien ja laadukkaiden ratkaisujen tunnettuna toimittajana ja säilyttävät edelleen vähemmistöosakkuuden yhtiössä.

- Johtoryhmä on innoissaan uudesta yhteistyökumppanista ja odotamme yhteistyötä Procuritaksen kanssa jatkaaksemme liiketoimintamme kasvua ja kehitystä. Meillä on tällä hetkellä useita mielenkiintoisia kasvumahdollisuuksia ja aktiiviset omistajat, kuten Procuritas, jolla on selkeät tavoitteet ja mahdollisuudet tukea kasvua sekä kokemusta yritysten tukemisesta vastaavissa tilanteissa, tekevät yhteistyökumppanuudesta juuri sopivan meille, sanoo Netcontrolin toimitusjohtaja Mikael Nordman.

Netcontrol on perustettu vuonna 1991. Sen pääkonttori on Helsingissä ja se työllistää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa noin 80 automaation ammattilaista. Viime vuonna yhtiön liikevaihto oli 19 miljoonaa euroa.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template