JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

OnePlussan älypuhelimet ovat selvästi vallanneet suomalaisten sydämet. Operaattorien listalla valmistaja jatkaa kärjessä niin Telian kuin Elisan listalla. Huomattavaa on, että yhä useammin OnePlus ostetaan myös yrityksen puhelimeksi.

Elisan listalla uusin OnePlus 6 on olut ykkösenä sekä kuluttajien että yritysten ostolistalla heinäkuun alusta lähtien. Sitä ennen laite oli kuluttajien ykkösostos pitkän aikaa. Ensi ykköspaikkaa piti hallussaan OnePlus 5, sen jälkeen OnePlus 5T ja kesästä alkaen uusi OnePlus 6.

OnePlussan takana listalla on hajontaa. Ostetuimpien joukkoon kuuluvat kuluttajapuolella usein hieman edullisemmat Samsungin ja Huawein Honor-mallit. Myös Applen iPhonen 8-sarjaa myydään paljon niin kuluttajille kuin yrityksiin.

Applen lippulaivamalli iPhone X ei ole listojen kärjessä. Elisalla laite löytyy sijalta kahdeksan niin kuluttaja- kuin yrityslistalla. DNA:n elokuun listalla iPhone X on sijalla yhdeksän. Tämä osoittaa, että sekä kuluttajat että yritykset ovat hyvin hintatietoisia. Vaatii isoa päätöstä sijoittaa yli tuhat euroa kalleimpaan iPhoneen, kun tarjolla on erittäin laadukkaasti varusteltuja laitteita selvästi halvemmalla.

ETN testasi OnePlus 6:a heinäkuussa ja tuolloin laite osoittautui kyllä suosionsa arvoiseksi.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template