JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

OnePlussan älypuhelimet ovat selvästi vallanneet suomalaisten sydämet. Operaattorien listalla valmistaja jatkaa kärjessä niin Telian kuin Elisan listalla. Huomattavaa on, että yhä useammin OnePlus ostetaan myös yrityksen puhelimeksi.

Elisan listalla uusin OnePlus 6 on olut ykkösenä sekä kuluttajien että yritysten ostolistalla heinäkuun alusta lähtien. Sitä ennen laite oli kuluttajien ykkösostos pitkän aikaa. Ensi ykköspaikkaa piti hallussaan OnePlus 5, sen jälkeen OnePlus 5T ja kesästä alkaen uusi OnePlus 6.

OnePlussan takana listalla on hajontaa. Ostetuimpien joukkoon kuuluvat kuluttajapuolella usein hieman edullisemmat Samsungin ja Huawein Honor-mallit. Myös Applen iPhonen 8-sarjaa myydään paljon niin kuluttajille kuin yrityksiin.

Applen lippulaivamalli iPhone X ei ole listojen kärjessä. Elisalla laite löytyy sijalta kahdeksan niin kuluttaja- kuin yrityslistalla. DNA:n elokuun listalla iPhone X on sijalla yhdeksän. Tämä osoittaa, että sekä kuluttajat että yritykset ovat hyvin hintatietoisia. Vaatii isoa päätöstä sijoittaa yli tuhat euroa kalleimpaan iPhoneen, kun tarjolla on erittäin laadukkaasti varusteltuja laitteita selvästi halvemmalla.

ETN testasi OnePlus 6:a heinäkuussa ja tuolloin laite osoittautui kyllä suosionsa arvoiseksi.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2