JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Belden on erikoistunut teollisuuden ethernet-verkkoihin. Niissä reaaliaikaisten yhteyksien synkronointi on ensisijaisen tärkeää. Tekniikkaan viitataan termillä TSN eli aikakriittinen yhteys (Time-sensitive Networking). Nyt Belden on kirjannut aiheen kaikille sopivaksi oppaaksi.

Time-sensitive Networking for Dummies on ladattavissa ilmaiseksi Beldenin verkkosivuilta pdf-muodossa. Viime vuonna pdf-muodossa julkaistun verkon tietoturvaoppaan (Industrial Cyver Security for Dummies) tapaan kirjasta on tulossa myös painettu versio.

Uutuusoppaassa käsitellään eri verkkotekniikoiden vaatimuksia ja ominaisuuksia. Esillä ovat EtherCAT, PROFINET IRT ja Sercos III. Niden välillä on monia yhteensopivuushaasteita ja niiden kehityksen tiellä  - esimerkiksi kaistanleveyden kasvattamisessa – on monia rajoituksia.

Niihin teollisuuden väyliin TSN-tekniikka tuo luotettavan reaaliaikaisuuden. Sen myötä kaista levenee niin, että verkot pystyvät käsittelemään kasvavaa antureilta tulevaa tietomassaa.

Lataa Beldenin kirjat ilmaiseksi:

Time-sensitive Networking for Dummies

Industrial Cyber Security for Dummies

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template