JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kiinalainen OnePlus on jo pitkään hallinnut Suomen myyntitilastoja. Nyt yhtiön uskotaan kiinalaislähteiden mukaan esittelevän trimmatun version uusimmasta mallistaan syksyllä. Tiettävästi uusi malli tulee tarjolle lokakuussa.

Malli on entiseen tapaan nimetty OnePlus 6T:ksi. OnePlus on päivittänyt puhelimiaan hieman vaihtelevasti. 3T toi parannellun prosessorin, 6T:ssä näytön suhde muuttui 18:9-suhteeseen.

Kiinalaistietojen mukaan OnePlus 6T saisi nyt kovasti suosiotaan kasvattavan optisen sormenjäljenlukijan. Perinteinen sormenjälkianturi korvautuisi siis koko ruudun kokoisella lukijalla.

Uusi 6T-malli kuitenkin säilyttäisi vanhan myyntivalttinsa eli monia muita lippulaivamalleja edullisemman hinnan. Nyt uutuuden hinnaksi arvioidaan noin 550 euroa. Hinta olisi hieman suurempi kuin 6-mallin, mutta edelleen selvästi alhaisempi kuin kalliimpien Samsungin, Applen tai Huawein mallien.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa on levinnyt kuvia tulevasta 6T-mallista sekä tietoja sen ominaisuuksista. Laite tulee olemaan 7,8 milliä ”paksu” ja suht painava 177 gramman painollaan. Molemmin polin kuori on päällystetty Gorolla 5 -lasipinnalla.

ETN testasi kesällä uutta OnePlus 6 -mallia ja testissä laite osoittautui erittäin suorituskykyiseksi paketiksi.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template