JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Synology on tuonut tarjolle kotikäyttäjän ensimmäiseksi NAS-verkkopalvelimeksi sopivan levyn. DiskStation DS119j on pienikokoinen ja energiaa säästävä yhden levyn NAS-verkkolevypalvelin, joka sopii erityisen hyvin heille, joilla ei ole entuudestaan kokemusta NAS-asemista.

- Moni ei ole koskaan kokeillut NAS-asemaa tai ei tiedä mitä etuja sellaisesta saa myös kotikäytössä. DS119j on ihanteellinen valinta ensimmäistä NAS-asemaansa hankkiville, sillä siinä on kerrassaan monipuolinen ohjelmisto, intuitiivinen käyttöliittymä ja erittäin edullinen hintakin, sanoo Synologyn tuotepäällikkö Michael Wang.

DS119j käyttää virtaa vain 5,01 wattia kiintolevyjen ollessa lepotilassa ja käytössäkin enintään 10,04 wattia. Esimerkiksi kannettava tietokone ahmaisee käytössä helposti yli 45 wattia. Lisäksi DS119j:n melua vaimentava rakenne tekee siitä erittäin hiljaisen useimpiin tietokoneisiin verrattuna.

DS119j voi olla myös kodin multimediapalvelin, sillä sen avulla on helppo jakaa valokuvia ja videotiedostoja ystävillesi sekä suoratoistaa musiikkia, elokuvia ja videoleikkeitä mobiililaitteisiin tai mediasoittimiin.

DS119J käyttämä Synology NAS -laitteille suunniteltu DiskStation Manager -käyttöjärjestelmä sisältää laajan valikoiman tehokkaita sovelluksia tietoturvan ja tehokkuuden varmistamiseksi. Levyn hinta on 89 euroa.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template