JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Suojattuja IoT-yhteysratkaisuja teollisuusautomaatioon tarjoava Tosibox on tehnyt sopimuksen tuotteidensa jakelusta Ruotsissa. OEM Automatic AB tarjoaa johtavien valmistajien laajoja tuotevalikoimia, minkä ansiosta asiakkaat voivat keskittää hankintansa yhdelle toimittajalle. Ruotsin kotimarkkinoiden lisäksi OEM Automation on edustettuna 14 muussa maassa.

Tosibox on kehittänyt turvallista yhteysteknologiaa, joka yksinkertaistaa IoT-yhteyksiä, etähallintaa ja verkkojen hallintaa. Yrityksellä on Ruotsissa tytäryhtiö Tosibox Scandinavia AB, ja sen toimivuudeltaan testattuja ratkaisuja käytetään yli 120 maassa.

Tosibox-teknologia tuo monia etuja nykyaikaisiin teollisuusautomaatiojärjestelmiin. Tällaisia ovat esimerkiksi helppo käyttöönotto, ratkaistu IT/OT-verkkojen lähentyminen, helppo käyttäjähallinta ja maksimaalinen käyttöaika.

Tosiboxin uusin tuote on aiemmin tänä vuonna markkinoille tullut Lukko 500. Erityisesti teollisuusympäristöihin suunniteltu Lukko 500 on uuden sukupolven teollinen reititin, jossa on palomuuri ja tietoturvallinen Plug & Go -yhteys.

Tosibox esittelee ratkaisujaan Pohjoismaiden johtavilla teollisuusautomaation messuilla ScanAutomaticissa. Messut järjestetään Göteborgissa ensi viikolla.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template