JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Triplebyte on varsin uusi rekrytointiyritys, joka etsii osaajia Piilaakson yrityksille. Yhtiö on nyt listannut, minkä kielten osaajia yritykset eniten hakevat. Koodarin keskipalkkakin on nousussa.

Tilasto perustuu lähes 2000 työpaikkailmoitukseen, jotka Triplebyten alustalla on julkaistu viimeisen kahden vuoden aikana. Tilaston mukaan eniten kysytään Pythonin osaajia. Python onkin viime vuosina ollut nopeimmin suosiotaan kasvattanut ohjelmointikieli.

Lstan toisena on Ruby, vaikka sen suosio on viime vuosina laskenut. Webbisovellusten suosion kasvu näkyy Javascriptin nousuna kolmanneksi halutuimmaksi osaamisalueeksi.

Javascripitin perässä tulee Java. Sitä tarvitaan erityisesti, jos halutaan koodata sovelluksia Androidille. Viidentenä listalla on C++, jota käytetään usein iOS-sovellusten ohjelmointiin.

Triplebyten mukaan ohjelmistosuunnittelijan keskipalkka oli kesällä yli 153 000 dollaria. Vuoden alusta keskipalkka nousi 7 prosenttia.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template