JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Toshiba on esitellyt uuden Bluetooth-piirin autoihin. AEC-Q100-kvalifioitu TC35681IFTG-piiri tukee uutta Bluetooth 5 -standardia ja sillä voidaan toteuttaa esimerkiksi ovien etäavaaminen, ajoneuvon tietokoneen etädignostiikka ja renkaiden paineanturien luku.

TC35681IFTG-piiri sisältää analogiset RF-ost ja digitaalisen kantataajuusosan yhdessä 6,0 x 6,0 millin kotelossa. Perinteisten Bluetooth-profiilien lisäksi piiri tukee kahden megabitin datanopeutta, pitkän kantaman profiilia sekä majakka- eli beaconing-toimintoja.

Radion kuuluvuutta on paranneltu vahvistimella, jolla päästään +8dBm lähetystehoon. Piiri kestää kvalifioinnin myötä lämpötiloja -40 asteesta aina +125 asteeseen.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template