JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Saksalainen Balluff tarjoaa yksinkertaisen ja käytännöllisen ratkaisun RS232:n yhdistämiseksi suoraan IO-Link-laitteeseen. Kyse on markkinoiden ensimmäisestä RS232-laitteille tarkoitetusta IO-Link-muuntimesta. Muuntimen avulla sellaiset laitteet kuten viivakoodin lukijat, tulostimet ja RS232-ohjaimet voidaan yhdistää suoraan IO-Link-terminaaliin.

Aiemmin ohjainten integrointiin on joutunut käyttämään erityisiä lisäkomponentteja, kuten RS323-kortteja, mikä on ollut kallista. Balluffin mukaan uuden muuntimen avulla käyttäjät voivat siirtyä IO-Link-standardiin ja sen myötä päästä nauttimaan kaikista tämän standardin eduista. Käyttäjät voivat esimerkiksi seurata kaikkia laitteita luotettavasti ja konfiguroida ne nopeasti yhdestä keskeisestä paikasta.

IO-Link-muuntimen mitat ovat 118 x 18 milliä ja se painaa vain 100 grammaa. Muunnin on IP67-sertifioitu, sen kotelo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja tarjolla on kaksi digitaalista PNP-lähtöä. Hyvin näkyvät LED-merkkivalot helpottavat diagnosointia.

Kytkentä IO-Link-laitteeseen tapahtuu 4-nastaisella M12-pistokkeella. RS232-puolella laite tarjoaa 8-nastaisen M12-naarasliittimen. Tämä tarjoaa RS232-laitteelle myös 24 voltin jännitteen.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template