JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Saksalainen Balluff tarjoaa yksinkertaisen ja käytännöllisen ratkaisun RS232:n yhdistämiseksi suoraan IO-Link-laitteeseen. Kyse on markkinoiden ensimmäisestä RS232-laitteille tarkoitetusta IO-Link-muuntimesta. Muuntimen avulla sellaiset laitteet kuten viivakoodin lukijat, tulostimet ja RS232-ohjaimet voidaan yhdistää suoraan IO-Link-terminaaliin.

Aiemmin ohjainten integrointiin on joutunut käyttämään erityisiä lisäkomponentteja, kuten RS323-kortteja, mikä on ollut kallista. Balluffin mukaan uuden muuntimen avulla käyttäjät voivat siirtyä IO-Link-standardiin ja sen myötä päästä nauttimaan kaikista tämän standardin eduista. Käyttäjät voivat esimerkiksi seurata kaikkia laitteita luotettavasti ja konfiguroida ne nopeasti yhdestä keskeisestä paikasta.

IO-Link-muuntimen mitat ovat 118 x 18 milliä ja se painaa vain 100 grammaa. Muunnin on IP67-sertifioitu, sen kotelo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja tarjolla on kaksi digitaalista PNP-lähtöä. Hyvin näkyvät LED-merkkivalot helpottavat diagnosointia.

Kytkentä IO-Link-laitteeseen tapahtuu 4-nastaisella M12-pistokkeella. RS232-puolella laite tarjoaa 8-nastaisen M12-naarasliittimen. Tämä tarjoaa RS232-laitteelle myös 24 voltin jännitteen.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2