JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

SSD-tallennustekniikalla on monia etuja puolellaan: nopeus, äänettömyys, pieni virrankulutus. Oikeastaan vain hinta on ollut levyjen nopeamman yleistymisen esteenä. Nyt Samsung helpottaa tätä ongelmaa uusilla 860 QVO -sarjan levyillään.

Samsung 860 QVO on saatavana 1, 2 ja 4 teratavun tallennuskapasiteeteissa. 4-bittisen MLC NAND -flash-arkkitehtuurin ansiosta uutuulevyt tuovat useamman teratavun tallennuskapasiteetit massamarkkinoille sopivaan hintaluokkaan. Käytännössä teratavun levyn saa edullisimmillaan 159,90 eurolla.

860 QVO perustuu yleisesti käytettyyn SATA-liitäntään ja 2,5 tuuman kokoluokkaan, joten se sopii täydellisesti useimpiin tavallisiin kannettaviin tietokoneisiin ja pöytäkoneisiin. SATA-väyän myötä levyjen nopeus ei ole aivan terävintä kärkeä, mutta silti luku- ja kirjoitushuippunopeudet yltävät 550 ja 520 Mmegatavuun sekunnissa.

860 QVO -levyjen sarja tulee myyntiin tammikuussa 2019. Asemien suositushinnat alkavat 159,90 eurosta.

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Roima parannus IoT-verkkojen tietoturvaan

Langattomia IoT-laitteita pidetään merkittävänä uhkana teollisuuden tietoverkkojen turvallisuudelle. Tietoturvassa voidaan kuitenkin päästä roimasti paremmalle tasolle soveltamalla TLS-suojausmenettelyn virtaviivaistettua johdannaista, jonka avulla ei-IP-pohjaiset IoT-solmut voidaan turvallisesti liittää IP-pohjaisiin verkkoihin. Vahva tietoturva voidaan näin kattaa koko verkkojärjestelmän päästä päähän.

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template